Skúšali ste kombinovať Hipp HA a AR? Máte negativ skúsenosť s baby calm kvapkami?

evitka83
26. mar 2020

Ahojte, chcela by som sa spytat na spomenute 2 veci. Kombinacia Hipp HA a AR a druha vec je skusenosts kvapkami Baby calm? Je mozne, zeby z tych kvapiek zapekalo dieta alebo mu to zastavilo vetry? My v priebehu dna riesime najskor bud krce a hnacku a ked dam kvapky, tak mam pocit, ze ho zas zapecie. Nedavam ani plnu davku. Vdaka za recenzie

romanka_369
26. mar 2020

@evitka83 ahoj.. My kombinujeme ale sunar premium a sunar AR z toho vzdy iba jednu odmerku na flasu davame.. Od kedy to tak oapa upravila sa jej dost stolica ked nejedla AR mala velmi riedku akoby ju prehanalo.. A pouzivam ale espumisan kvapky tie nam sadli najciac aj pri prvom synovy..

vmatuscinova
26. mar 2020

@evitka83 hnacký mozu byt aj problem s travenim laktozy, na to je coliprev, okrem ineho dochadza zadrziavaniu obsahu stolice v crievkach, dieta ma krce, je nepokojne. Ak date rurku ide skor redsia stolica. Ak mate pocit, ze sa strieda realne s tvrdou stolicou, moze to byt zahustovadlom v ar mlieku

evitka83
autor
26. mar 2020

@vmatuscinova ok, dakujem. Takze realne by som mala upravit Pomer v davkovanie? Momentalne davam pol na pol po jednej odmerke.

zuzana_ilkova
26. mar 2020

Ahoj ja ked som mala maleho na bebe ha a bolo podozrenie na reflux pediatricka mi povedala ze mizem kombinovat mlieka, no nakoniec sme presli na nutrilon omneo comfort..je to len 400g balenie a preto ma zaujimalo by si som ho mohla kombinovat s obycajnym nutrilonom...pediatricka mi nedvihala tel.tak som si na oficialnej stranke nasla online poradcu ide o vyzivu poradkynu a ta mi vysvetlila ze mlieka sa nesmu kombinovat pretoze brusko babatka potom nevie ktore mlieko ma ako travit...skus davat len jedno mlieko, nemiesaj, mozno to pomoze...a tiez odporucam kvapky espumisan zaberaju super a ja davam aj probiotika biogaia malemu

jancejance
26. mar 2020

@evitka83 ja akurat tyzden riesim mlieka, mam doma nutrilon, nutrilon ha a bebu lactose free. Nic nam nesadlo, zo vsetkeho mal hnacky. Lekarka mi poradila probiotika, kupila som Biogaia a zrazu je jedno ake mlieko ma, ak mu dam probiotika, tak pekne kaka.

vmatuscinova
26. mar 2020

@evitka83 a kto Vam to takto odporucil miesat? Za hipp ha byva pekna kasovita zelena stolica, je ten reflux tak silny, ze potrebuje aj ar? Mozno skor zahustit nutritonom - skuste kolko, aby bola stolica este ok hustotou.