Ahojte mamicky, chcem sa spytat tych babetka ktore grckali z UM ci sa to zlepsilo prechodom na UM č. 2 po 6 mesiacoch..moja konci teraz 5 mesiac a ja mam pocit ze jej asi nesedia alebo co..grcka stale nie prudom ale proste vyvracia a ako kedy..niekedy menej niekedy viac a to po kazdej flaske..preto by som rada vedela ci sa nieco zmeni po pol roku..dakujem🙂
@mogaa jaj no dufam lebo je to hrozne..my ju aj dlho nosime aj pol hodku ale dovraca sa tak ci onak🙄
@romanka_369 ale prikrmuješ už príkrmami, či? ak je na UM tak od ukončeného 4mesiaca sa môže....treba skúšať...naša bola síce kojená ale od toho ukončeného 4mesiaca už mala aj príkrmy lebo v kuse chcela jesť a teda priberala dobre....len hodinu čo hodinu chcela papať tak sa vyskúšali príkrmi a bolo lepšie ...na UM ani nebola, lebo postupne prešla na normálnu stravu a teda po jedle ešte kojenie(a kojená bola dlho)....
@mogaa jasne davame aj prikrmy pomalinky ale stane sa ze vygrcka aj tie🙄..ona aj vodu vyvrati kolko krat ked sa napije..
@romanka_369 aj segrina dcérka grcka aj po prikrmoch,má reflux hoci na vyšetrenie ich neposlala...ono to chce vraj čas do roka by to malo byť určite preč,pokiaľ by však nemala zavaznejsiu formu...bude to asi aj tým že už sa pohybuje až moc,hlavne po jedle tak si to bruško podrazdi...ale ono aj tak skús aspoň do roka popri papani um mlieko dávať,odporúča sa to.A to AR si neskúšala?vraj dobre France lait premium comfort ,ja sama som malému už dosť menila tak už radšej nechcem teraz ale keby som musela skúsim ten
@dajana1983 ano my sme spolu riesili tusim aj kendamil👍.. Mne zacala uz aj s toho🙄..AR sme mali sunar ale zapekal ju tak sa bojim vyskusat ine AR..
@romanka_369 presne tak 😀my ho máme už mesiac ,tiež grcka sem tam,kedysi viac kedysi menej ale stolicu má pravidelnú a bez pomoci takže už som si sama povedala že nemeníme pokiaľ sa to nezhorší...skús ti to mlieko pozrieť v čím sa líši než ten Sunar.Segrina švagriná si chváli ale zasa čo jednému sadne....
@romanka_369 malý si už dáva do pusy prsteky ,aj celá päsť sa mu tam zmestí tak vyvráti aj pol fľaše 😀
@dajana1983 to je to ze aj nasa ona sa len dviha stale lezat neste vrti sa furt a potom to tak aj vyzera😁..
@romanka_369 to aj preto sa jej mlieko dvíha z brúska😀
@romanka_369 môj má 3 mesiace a extrémne zvracia. Dcérka tiež zvracala. Ona mi ani nechcela jesť prikrmy lebo sa jej to zvracalo ťažšie. Ale po roku prešlo.
@romanka_369 aj nasa ma 5,5 a tiez grca aj hodinu aj dve po jedeni. na noc davam ar mlieko ale cez den obycajny nutrilon nech ju nezapeka. Vodu ani caj pit nechce. Aj moj prvy grcal ani uz nepamatam kedy to preslo ale prejde to neboj le n vydrzat. Podbradnikov vela v zasobe, tiez nestiham prat 🤗
@lenkav9 v noci nezvracia vobec.. To vypije dva krat 150 ml ani neodgrgne a spi dalej😊.. Cez den pije len 120ml..mame latkove plienky v zasobe😁
@romanka_369 asi nie ak ide o reflux....ale neboj, čoskoro nebude treba ani UM keď bude dostatočne papať stravu😉