Ahojte dcérku som dávala Bebu ale vracala od nej tak sme prešli na Nutrilon od neho nevracia ale neviem či tiež není mastný na žalúdok jej ...s ktorým mliekom ste spokojné vy ?
Hipp bio combiotik 🙂 krasne sadlo to mliecko. Malá sa nepucila nebolelo brusko zacala kakat kazdy den 🙂 u mna maximalna spokojnost
@patik114 ja dom tiez davala prv Bebu ale nebolo dobre. Potom Nutrilon chvilu bolo ok ale potom sa velmi pucil a bolelo ho brucho😒Z Hippka vracal a nakoniec nam sadlo Hami...Teraz uz jak papa skoro vsetko tak davam Babylove z DM nakolko nechce obycajne mlieko.
My napriklad máme nutrilon od narodenia do teraz (5 mesicov) a nemá s nim ziaden problém ... hlavne by si nemala menit moc často, lebo aj z tej zmeny moze mat chvilku problém, pockaj aspoň 2 týždne či sa to neupraví a potom skús iné ak bude stále zle
My sme mali france lait. Z mojich skúseností treba skúšať. Prri dcérke nutrilon katastrofa co také bolesti, pučenie davenie, beba tiež nie, potom skúšala ssom hipp combiotic - zas neustále pučenie až sadlo france lait. Každému bábätku vyhovuje dačo iné.
@patik114 staršia mala bebu HA, pri mladšej som skusila kendamil bio je chuťovo úplne super to sa nedá ani porovnať s bebou či nutrilonom..
Tiež máme Nutrilon od narodenia a ok
My hipp bio combiotik
Pred 10rokmi (od druhého týždňa) som dávala dcére Nutrilon a maximálna spokojnosť, teraz ho dávam 1,5rocnemu synovi (od 8 mesiacov) a tiež spokojnosť
@patik114 ako ta napadlo, ze je mastný? Ked je po ňom spokojná, neplače, nevracia, nepuči sa tak jej sadol a už by som nešpekulovala. Každému bábätku sadne niečo ine, jedno ma problém s kakanim, druhé s bruskom, ďalšie má reflux... každá ti tu napiseme niečo iné, my sme napr.boli spokojní s Kendamilom ale preto ho asi nebudes skúšať.