Rozdiely medzi umelými mliečkami

majca1581
28. okt 2013

Ahojte chcem sa opytat ktoru znacku umeleho mlieka pouzivate a ci je medzi nimi nejaky "rapidny" rozdiel ?? dakujem :D

linda20111
28. okt 2013

@majca1581 ahoj, ja v nich nevidim "rapidny rozdiel" podla nasich skusenosti teda okrem ceny 🙂 Skusili sme Nutrilon, Milumil-madarsky nutrilon, Hami, Sunar, francuzske mlieko a Babylove, moj maly nemal so ziadnym problem, ale najviac mu chuti francuzske a Babylove, takze to mu kupujem teraz v poslednom case. Tie su aj najlepsie cenovo. Ale kazdy bude chvalit ine mlieko, to ktore pouziva, pretoze kazdemu babatku vyhovuje nieco ine.

majca1581
autor
28. okt 2013

@linda20111 no ja chcem len prikrmovat , lebo kojim ale tak potrebujem prikrmit malu...niekedy -...a rozhodla som sa pre Bebu , uz som ju aj kupila lebo ja som bola na cisarsky rez a kym mi naskocilo mlieko trvalo to tri dni a dovtedy malej davali tu bebu tak som sa rozhodla pre nu..ale v lekarni na mna vytiahla tolko znaciek že som nevedela co vziat 😀

kitty88
28. okt 2013

@majca1581 rapidny rozdiel v nich nie je, ale moze sa stat, ze niektore mlieko dietatku nesadne, ine zas hej... my sme napr. mali problem s nutrilonom, malej bolo z neho tazko, bolelo ju brusko a cele dni revala, potom sme presli na hipp a odvtedy super

majca1581
autor
28. okt 2013

@kitty88 a ked v nemocnici jej davali bebu a pila tak mala by aj teraz nie ??malo by to byt bez problemu ? 😀

linda20111
28. okt 2013

@majca1581 ja som bola z toho tiez domiesana, ked som presla z kojenia na umele, preto som aj vsetky vyskusala, lebo stale niekto radil ze je nieco lepsie.. Ale u nas nakoniec rozhodol maly a cena 🙂 Ked tvojej dcerke vyhovovala Beba, tak bolo by dobre ostat pri nej, lebo ju uz mas overenu. Mozno keby si skusila ine nemuselo by jej sadnut.

kitty88
28. okt 2013

@majca1581 kludne davaj bebu dalej a uvidis, niekedy sa to ukaze az casom. ak ju bude dobre znasat, neries a neexperimentuj s inymi, ak by jej zle robila, potom vyskusas nieco ine... ale prajem, nech sa kojenie rozbehne a nech potrebujes UM co najmenej 😉

zahradka76
28. okt 2013

preco radsej nezabojujes a nekontaktujes laktacnu poradkynu ? Skontrolojuje Ti prisatie, zhodnoti Tvoj problem, poradi a existuju aj preparaty podporujuce tvorbu mlieka. To, ze si mala cisarsky este neznamena, ze nemozes plnohodnotne kojit. A ze tri dni ti trvalo, az Ti naskocilo mlieko? Ved to je uplne ok. Ak zacnes davat flasu, tak si na najlepsej ceste, ze sa Ti dieta odstavi.

zahradka76
28. okt 2013

a este k privlastku "rapidny" , lebo mi to bije do oci- rapidny znamena rychly. Takze slovne spojenie rapidny rozdiel je nezmysel. 🙂

kacena4
28. okt 2013

prepac ze sa pytam ale preco chces prikrmovat? nie je jednoduchsie snazit sa o kojenie? ja mam deti len na umelom mlieku (nie ze by som chcela ☹ ) a je to otrava stale im ho pripravovat a vsade so sebou nosit proste materske je materske. ale nam najlepsie sadlo babylove hoci kazde dieta bolo ine ak nema problemy ako reflux, aleriu v rodine alebo nieco ine... a rozdiel medzi nimi nieje vsetko je len o komercii sak aj na mydla je kvantum znaciek a ruky umyju rovnako tak preco nie na mlieko 😀