Ahojte chcem sa opytat ktoru znacku umeleho mlieka pouzivate a ci je medzi nimi nejaky "rapidny" rozdiel ?? dakujem :D
@linda20111 no ja chcem len prikrmovat , lebo kojim ale tak potrebujem prikrmit malu...niekedy -...a rozhodla som sa pre Bebu , uz som ju aj kupila lebo ja som bola na cisarsky rez a kym mi naskocilo mlieko trvalo to tri dni a dovtedy malej davali tu bebu tak som sa rozhodla pre nu..ale v lekarni na mna vytiahla tolko znaciek že som nevedela co vziat 😀
@majca1581 ja som bola z toho tiez domiesana, ked som presla z kojenia na umele, preto som aj vsetky vyskusala, lebo stale niekto radil ze je nieco lepsie.. Ale u nas nakoniec rozhodol maly a cena 🙂 Ked tvojej dcerke vyhovovala Beba, tak bolo by dobre ostat pri nej, lebo ju uz mas overenu. Mozno keby si skusila ine nemuselo by jej sadnut.
preco radsej nezabojujes a nekontaktujes laktacnu poradkynu ? Skontrolojuje Ti prisatie, zhodnoti Tvoj problem, poradi a existuju aj preparaty podporujuce tvorbu mlieka. To, ze si mala cisarsky este neznamena, ze nemozes plnohodnotne kojit. A ze tri dni ti trvalo, az Ti naskocilo mlieko? Ved to je uplne ok. Ak zacnes davat flasu, tak si na najlepsej ceste, ze sa Ti dieta odstavi.
a este k privlastku "rapidny" , lebo mi to bije do oci- rapidny znamena rychly. Takze slovne spojenie rapidny rozdiel je nezmysel. 🙂
prepac ze sa pytam ale preco chces prikrmovat? nie je jednoduchsie snazit sa o kojenie? ja mam deti len na umelom mlieku (nie ze by som chcela ☹ ) a je to otrava stale im ho pripravovat a vsade so sebou nosit proste materske je materske. ale nam najlepsie sadlo babylove hoci kazde dieta bolo ine ak nema problemy ako reflux, aleriu v rodine alebo nieco ine... a rozdiel medzi nimi nieje vsetko je len o komercii sak aj na mydla je kvantum znaciek a ruky umyju rovnako tak preco nie na mlieko 😀
@majca1581 ahoj, ja v nich nevidim "rapidny rozdiel" podla nasich skusenosti teda okrem ceny 🙂 Skusili sme Nutrilon, Milumil-madarsky nutrilon, Hami, Sunar, francuzske mlieko a Babylove, moj maly nemal so ziadnym problem, ale najviac mu chuti francuzske a Babylove, takze to mu kupujem teraz v poslednom case. Tie su aj najlepsie cenovo. Ale kazdy bude chvalit ine mlieko, to ktore pouziva, pretoze kazdemu babatku vyhovuje nieco ine.