Ahojte, je nejaký veľký rozdiel medzi Neocate Syneo a Neocate Infant? Máme Syneo ale rozmýšľam, či by sa nedalo prejsť na Infant, keďže doplatok za 800g mlieka 40€ je predsalen dosť...
@cookie29 aha ďakujem, ja som myslela, že je aj Syneo aj Infant, našla som tak na webe neocate aj na adc, kde za Syneo je doplatok cca tých 40€ ako aj doplácame za 2x400g a pri Infant by mal byť doplatok nulový. Akože ja nemám problém za mlieko zaplatiť o to mi nejde, ale príde mi to dosť, z rodicaku utiahnut mesačne mlieko za cca 200€ je dosť náročné
Ok, U nas je ten infant len Neocate. A nasla som vysvetlenie:
Neocate Syneo je s Bifidobacterium breve M-16V a s vlakninami scFOS a lcFOS. Neocate Syneo obsahuje Bifidobacterium breve M-16V a není vhodné pro použití u předčasně narozených nebo u imunokompromitovaných kojenců.
Syneo by malo byt s probiotikami,avsak nie kazdemu sadne prave kvoli tomu.
No toto u nas neexistuje, je len neocate a neocate junior, takze predpokladam, ze ten rozdiel bude podobny aj na Slovensku. Neocate je pre deticky od 0 do 12m a Neocate Junior pre deticky od 1 roka. a ta cena sa pohybuje okolo 40-45€ za 400g, cize predpokladam, ze na poistovnu mate 50% preplatenu