Ahojte chcem sa opýtať aký je vlastne rozdiel v umelom mlieku Sunar 3 od ukončeného 12.mesiaca-premium, potom je Sunar 3complex od ukonč.12.mesiaca a Sunar 3 original od ukonč.12.mesiaca. Krabičky sa líšia farbou a tými názvami že original alebo komplex....Lebo zacala som pouzivat Sunar 3 complex a v nejakom letaku som videla v akcii Sunar 3 original? Je v tom nejaky rozdiel? Lebo teraz neviem ci mam pokracovat v tom co som zacala davat aj ked je to drahe alebo mozem aj na ine prejst? Dakujem
ja davam vzdy zrovna ten co je v akcii 😉
pozri si zlozenie, to je u kazdeho ine.
oplati sa kupovat z netu balenie po 6krabic, cena jednej krabice potom vychadza cca 7,40 (ked ratam aj postovne) - ja osobne kupujem sunar complex. a ked vezmem do uvahy fakt, ze v obchode/lekarni stoji jedna krabica cca 9-11 eur, je to riadny rozdiel.
neviem ci tu mozem napisat stranku, aby som nerobila reklamu, ale skusim - bud mall.sk alebo feedo.sk, na tychto si vzdy porovnam, kedy maju aku cenu a podla toho objednavam.
Ja som sa tiez na to pytala predavaciek a odpoved bola.
Sunar original-klasika
Sunar premium-obsahuje materske mlieko
Sunar complex-obsahuje navyse vitaminy ako sunar orig.
@simonka77 dakujem ti za tip. V podstate minule som nieco objednavala z mall.sk a vsimla som si ze ponukaju aj sunar ale nepozerala som za kolko len mi to prislo take cudne objednavat sunar z netu kde predavaju nepotravinovy tovar-mall. Ale ano je to lacnejsie. Len som sa chcela spytat ze aka je zaruka na tych sunaroch, teda nie ze ja teraz objednam tych 6 baleni a zaruka bude koncit v decembri, to nestihnem spotrebovat dovtedy...A este postovne je kolko k tomu, to asi kurier donesie nie? Lebo teraz som klikla na mall a tam maju napisane ze doprava nad 40 eur zdarma, tak by mi to vyslo ze bez dopravy asi.
@martina374 dobre ranko, pozerala som sunar, co mam doma /objednany min.mesiac/, je tam zaruka do r. 2017, takze v pohode)
ja naraz so sunarom objednavam aj plienky hned, a kedze mam odberne miesto tejto predajne pri muzovej robote, vzdy to tam vyzdvihne /a ja nemusim cakat na kuriera doma/.
len teraz mall stahuje sklady, a videla som na FB, ze sa nejaka pani stazovala na dlzku dorucenia - treba si to preverit telefonicky si myslim.
a aj z tej druhej stranky, co som ti pisala, sa oplati objednavat, tiez nad urcitu sumu je doprava zdarma, platila som len euro za dopravu kurierom, tam zaroven zbieras body za nakupy a potom si mozem vybrat darcek k objednavke - ten ti zabalia k tvojmu nakupu.
mozno ine maminy poznaju aj ine stranky, ja som prebrazdila net, ked som hladala lacnejsi sunar a plienky a vysli mi tieto dve stranky, zatial som bola spokojna. lebo rozdiel v cene oproti obcchodu ci lekarni je velmi velky.
@martina374 kľudne môžeš aj na iné prejsť. to je aj tak takmer jedno, resp. malý rozdiel. to sú len slovné hračky výrobcu...