Prosím Vás, aký je rozdiel pri mlieku Babylove 1 a Babylove 1 Pro? Chceli by sme toto mliecko vyskúšať, ale nevieme, aký je rozdiel, resp. ktorým začať? Ďakujeme.
obe su dobre , my pijeme obe na striedačku a nemáme problémy z bruškom a aani zo zapekaním v tom PRO je pridavok nejakej latky na traviaci system ....
ahojte. a je to mlieko lacnejšie ako sunar?
ahojte je to mliecko aj hypoalergenne?
teraz sme na Beba 1HA (len vynimocne na dokrmenie) tak by som chcela porovnanie lebo starsia ma atopicky tak som zvedava
@sedmokrasska cauko, a nemyslela si nahodou "PRE" namiesto Pro?
Lebo "Babylove Bio PRE Anfangsmilch" je vhodne davat ked kojis a to normalne "Babylove Bio Anfangsmilch 1" je namiesto kojenia. nieje to na krabici prelozene, ani na stranke DM drogerie som to nenasla ale spytala som sa baby co vie po nemecky a povedala mi ze je to tak (Zum Zufutern zum Muttermilch). pomohla som?
dakujem vam vsetkym za pomoc velmipekne. Uhlopricka dakujem, velmi si mi pomohla!
ahojte presla som z nutrilonu comfort na babylove bio pre od narodenia aj ked sa mi konecne dobre vykakala ale nejake flaky cervene po tvaricke dostala myslite ze to moze byt nejaka reakcia?mala by som prejst naspat ?malej koncia 3mesiace...
☹
Ahojte, mala tiez pije Babylove asi od 1 mesiaca, kedze sa ale narodila skor, tak v korigovanom veku ho pije vlastne od narodenia. Ja davam Babylove Bio PRE, kedze odstrikavam mlieko a dorabam jej do toho Babylove. Velmi casto ju boli brusko, ale to ju bolelo aj ked mala Nutrilon, ktory sme kupili hned na zaciatku, toho mala len jedno balenie.
Po porovnani zlozenia je Babylove velmi podobny inym umelym mliekam, co presvedcilo mna je, ze je balene v original krabici pisanej po nemecky, takze nerozlisuju pri vyrobe, ktore mlieko pojde do nemecka, a ktore do inych krajin, kedze ako vsetci vieme, tak na Slovensko sa vozia prevazne menej kvalitne potraviny. Takze kvalita rovnaka, aka sa predava v nemecku. Cena je nizka kvoli tomu, ze to nie je balene v plechovke (na ktoru su tiez vyssie naklady) a nema to reklamu v TV cca kazdu hodinu. Ja mozem tiez len odporucit 🙂
@mirkamilos tiez sme skusili babylove bio, je velmi chutne, no malej sa tiez potom vyhodili cervene flaky. som myslela ci to nie je ta alergia na kravske mlieko tak som rychlo presla na Altheru od Nestle. To zase chuti zle..
mamicky,doktorka mi povedala ze nam nutrilon comfort moze predpisovat len do 10mesiaca,neviem ci mam znovu zacat babylove ked sa ako malinka z neho vyhadzala,alebo normalny nutrilon3...
nechapem preco nemoze aspon do roka predpisovat mlieko.. 😠
babulky a myslite ze bude problem, ked teraz neni nikde babylove dostat, miesto babylove 1 bio dat babylove 1 bio PRE? skusila som malemu uz dat dvojku, ale hned nastala zapcha 😒 asi bolo nanho prilis syte. tak teraz sa celkom aj bojim dat mu PRE. ja vobec neviem aky je rozdiel medzi obycajnym a PRE ... maly ma ukonceny 7. mesiac, myslite ze to zvladne?
mirkamilos neviem co by som robila na Tvojom mieste, tiez sa bojim experimentovat, mojmu malemu ten comfort robil este horsie nez bolo, preto sme presli na babylove, a to hned bolo lepsie. ale teraz co, ked ho neni dostat?! 😠 😠 😠 nasmu robil zle aj sunar aj obycajny nutrilon aj comfort...
Pre je šetrnejsi k brusku, lehci stravitelne. 1 je vice vyzivnejsi. My davame pre a mame 7 mesicu. Btw. Maminky si ako vyzivuji mleko aby bolo pro krpce vyzivnejsi, proc nekojici maminky musi kupovat vyzivnejsi mlicko??
ahojte, mala ma dnes 11 tyzdnou a tiez sme presli z Nutrilonu na Babylove Pro... doteraz booo vsetko Ok, ale dnes mi kakala uz 3x, tak neviem ci je to normalne.. dakujem za podporu..
pekny den
@zuzana75 ahoj aj ja skúšam dať malému babylove. Papá ho 5deň. 2 dni kakal skoro do každej plienky a dnes mal zasa slabšiu zápchu Zopár krát si aj grckol ale nieje to nič hrozné stávalo sa mu to aj pri minulom mliečku lebo máme slabší reflux len negrckal také husté ako z babylove. som zvedavá či nabehne na to mliečko a bude dobre alebo sa vrátime k HAMI. 😕
@ktore Dakujem, si ma ukludnila... Konecne sme nasli v DM mlieko, lebo ze dodavatel ma nejake problemy a tak nie je dostat.. ale boli sme v BA a a tam som vykupila vsetky "4" krabice co mali na predajni... nechcem jej menit mlieko, tak dufam, ze doplnia zasoby..
pekny zasnezeny den..
🙂
ahojte baby prosim vas doteraz sme papali babylove 1 ale mame uz 6 mesiacov a nikde neviem najst babylove 2 pokracovacie mliecko..vyraba tato znacka vobec take mliecko??
Ahojte baby. Mám doma 11 krabíc mliečka Babylove PRE, kúpila som si ho do zásoby pre istotu,ale my pijeme 1-tku a podarilo sa mi ju zohnať v Nemecku,takže to PRE posuniem ďalej. Ak by ste mali záujem, ozvite sa mi.
Ahojte, chcem sa opýtať. Dcérka bude ma 6 mesiacov, je kojená ale na večer už musím dokrmovať umelým lebo jej moje nestačí. Dávam jej bebu, ale chcela by som prejsť na Babylove. Môžem jej dávať Babylove Pre alebo mám dávať Babylove 1.
@ivulik21
@ivulik21
ahoj...ešte máš v ponuke to mliečko babylove PRE?? kupila by som ho ...vieš mi prosím z krabice vyčítať do koľko mesiacov ho môžem podávať? to babylove PRE je na dokrmovanie ku kojeniu vraj, mam doma babylove1 ale tu pišu že je to nahrada kojenia. ja však chcem dalej kojiť tak zhaňam babylove PRE. dik za odpoveď
@martina_plavckova Ahojky,už ho bohužiaľ nemám. Rozprchlo sa hneď. Inač to PRE je vraj fakt na dokrmovanie, ale dávajú ho mamičky aj normálne namiesto 1-tky, ono je to zložením skoro úplne to isté ako 1-čka, akurát je šetrnejšie pre drobca. ja som ho dávala malej namiesto 1-tky, keď sme nemali a v pohode mi prospievala, aj zasýtená bola normálne ako po 1-tke
🙂
@sedmokrasska ahoj ja som synovi zacala davat to Babylove 1,lebo Babylove 1 Pro este nebolo v ponuke.Aky je rozdiel netusim,ale co som pozerala tak obe su od narodenia do 6mesiacov,najlepsie sa bude opytat predavacky v DM drogerii.Ale podla mna tam velky rozdiel nebude