Mamicky prosim vas aky je rozdiel medzi mlieckami babylove 1 a babylove bio 1? Ktore je podla vas lepsie? Viem ze to je undividualne ni chcem poznat nazor popri0ade vase skusenosti stymito mlieckami.Mala papala Babu ale zapekala a mala znej koliky...
@gabriela1984 Dakujem 🙂 mne sa zdalo moc zlte a lepkave oproti obycajnemu preto ze ci to je v poriadku 🙂a trosku mi smrdi :D ale zase obyc babylove ma taku krupicovu konzistenciu a rozpusti sa az ked ho zatrepem :/
Nam chuti klasicke obycajne Babylove nie Bio...to sa mi zda horkejsie...
Fuu tazko povedat...u nas problem nie je...mozno si potrebuje zvyknut brusko,popripade skuste to Bio,mozno je jemnejsie,lahsie na travenie.
@lily24 Kazde UM a aj MM je z drvivej vacsiny "cukor" v nejakej forme a energia. Viac uz tam je jedine vody.
Dcera (1.5m) je na Nutrilone, Zacinali sme s Babylove normalnym, ale to bolo ako pises, jak krupica, ani za svet sa poriadne rozpustit a po zatrepani to bolo spenene skoro jak slahacka. Nuz a mne smrdi neskutocne aj Babylove aj ten Nutrilon.
Inak grckat ti to moze aj preto, ze to seba nacpe prilis rychlo alebo sa pri piti z flase nahlta vela vzduchu. Davaj odgrgnut, kludne aj 3-4 krat nez vypije celu flasu.
Neviem aky je medzi nimi rozdiel ale ja davam Babylove Bio a uplna spokojnost! Malej velmi chuti a hlavne jej nieje z neho zle. Ja z mojej skusenosti odporucam 😉