Rozdiel medzi Beba HA expertPro a Beba HA optiPro

marttinka9191
20. jún 2021

Prosím Vás, mamičky, viete mi niektorá napísať, aký je rozdiel medzi UM Beba HA optipro a Beba HA expertpro? Nikde som sa to nedočítala a všimla som si, že máme doma oba druhy.

malebiele
20. jún 2021

@marttinka9191 ahoj, pokial viem tak expertpro nahradza optipro, menili obal a teda aj nazov a nie som si ista, ale niekde som citala ze trosku aj to zlozenie? Skus pripadne pozriet

arabelka33
25. jún 2021

@marttinka9191 zistili ste niečo prosím? Tiež práve hľadám.. Snáď len to, ze optipro ma viac cukru a obsahuje maltodextrin?

marttinka9191
autor
3. júl 2021

@arabelka33 konzultovala som to nakoniec s lekárom...rozdiel je v zložení..najma, čo sa množstva tuku týka..optipro ho obsahuje o niečo viac (je to staršia receptúra z 2018 myslím), ale oba sú HA..malej sme teda dali aj optipro s malou dušičkou, ale nakoniec všetko v poriadku 🙂

arabelka33
3. júl 2021

@marttinka9191 ja som nakoniec pisala priamo do Nestlé. Tu je odpoveď Dobré ráno, Lucia,
z portfolia delistujeme OPTIPRO HA výživu, ale máme k dispozici inovovanou novinku BEBA EXPERTPRO HA s částečně hydrolyzovanou bílkovinou při alergii v rodinné anamnéze. Takže se jedná o novou řadu, původní Bebu OptiPro HA už nemáme v nabídce.

gvenduska
21. júl 2021

Zmenili obal je to to iste mi ho berieme a je všetko Ok