Ahojte, dlhodobo sme na UM France lait 2, skúšali sme prejsť na France lait 3, ale dcéra ho úplne odmietala a tak sme po zvážení prešli na babylove 3 a zdá sa že jej chuti. ale kamarátka mi povedala,že na to že má 1 rok, by mala piť kindergetrank (to je od 1 roka) lebo že z babylove 3 mi bude veľmi priberať.
Na babylove 3 je napísané že od 10 mesiacov, a po prečítaní diskusií som si tu nasla, že ho niektoré maminky používajú stále aj u napr 2 ročných, neviem čo je na Tom priberani pravda, ale napr moja dcéra spí 2x cez deň a vždy pred spaním dostane mlieko síce vypije len 150 a na noc 210ml a nemám pocit žeby mi markantne priberala ,lebo nepije na jej vek určené mlieko (kindergetrank je slabšie).
Je na Tom niečo zle, žeby som jej ako jednoročnej dávala babylove 3?
Ďakujem
prosím vás,
@aschkimka od narodenia sme na UM babylove a iné ani nechce ma 2 pol mlieko si vypýta len sem tam viac papa preto som skúsila to kindergetrenk ale to jej nesmakuje tak jej kupujem tu 3ku a žeby nejako extra priberala sa mi nezdá kľudne dávajte ďalej 3jku 😉
@timejka020 ďakujem veľmi pekne
@timejka020 prosím vás a aj vám to mlieko tak veľmi pení? mne tam zostanú aj hrudky, preto s ním viac mixujem,ale potom zostane velmi veľa peny
@aschkimka ano peni aj nám a stymi hrudkami sme sa ešte nestretli ozaj neviem
@timejka020 @tat2016 baby tak bohužiaľ prestávame s babylove. rok som skoro na um ale v živote sa mi zo žiadneho mlieka nepovracala a včera po dopiti, asi cca 30min čo zaspala,tak všetko prudom a veľmi zapečené bola tie dva dni. takže sa vraciame zase na FL2 ...to babylove,som si študovala a veľa báb píše že to hrudkuje a musia lyžičkou vymiešať a že to pení...možno má moja malá nejaké svoje obdobie, aj večer FL odmietala ale cez deň nie...ale škoda, dávala som do toho nadeje
@aschkimka tak to mi je ľúto moja mala sa zneho ešte nikdy tak nepozvraciala každé babo je iné každému sadne niečo iné tak potom skúste opet to vaše FL a skúste po menej mlieka ak má viac ako rok snažte sa viac papať moja keď mala 1a pol papala všeličo a všetko jej chutilo 😉 prajem veľa veľa trpezlivosti a veľa sil
@aschkimka moje obe dcéry vyrástli na babylove a normálne som po dvojle začala dávať trojku. Priberali normálne žiadny extrém. Staršia ho pila do roka a pol, mladšia tiež nejak.