Ahoj maminy
Mam rocneho syna mame UM zmenila som ho uz asi pred polrokom chutilo mu nemal problem
Posledne dni nechce mlieko vobec ... napina ho odvracia hlavu v noci chce len caj a vecer niekedy mlieko vypije a niekedy nie
Neviem co stym...vzdy sme pili pred spankom v posteli mlieko a nikdy nemal veceru klasicku pijaval len mliecko vecer.myslim ze je este maly nato aby nepil vobec mlieko...aky mate nato nazor alebo rady ?
kravske mlieko sa takymto malym detom
neodporuca, obsahuje prilis vela bielkovin a malo vitaminov, ak ho chces podavat tak urcite nie trvanlive ani z automatov, lebo to nie je pasterizovane, najlepsie je domace alebo mlieko s oznacenim bio, kazdopadne lepsie ako mlieko samotne su mliecne vyrobky - tvrde syry a jogurty kvoli obsahu vapnika, ak ma dieta bohatu stravu mlieko by mu nemalo chybat, skus mu vecer urobit kasu - pohankovu, psenovu, ovsenu, gris, ak budu redsie vypije nozno aj z flase...
@sasa2810 Ked nechce, tak nechce. Mlieko u rocneho dietata nie je k zivotu potrebne. Staci, ze je vsetko sotatne. A bud aj rada, lebo pit mlieko v posteli pred spanim nie je zdrave. Aspon si sa zbavila zlozvyku, ktory mu moze/nemusi znicit zuby (ak mu samozrejme este ides umyt zuby, tak prepac).
@yanni presne toto mi napadlo ked som to citala 😂
@lenuska9999 kase a krupica u nas vecer nehrozi skusala som par krat a plakal do polnoci od bolesti brucha. Len mu to zatazilo zaludok
Mne toto začal syn robiť tiež, dovtedy pil normálne Nutrilon. Skúšala som zmeniť mlieko, ale iné mlieka mu nesedeli a mal tráviace ťažkosti, tak som začala davat normálne.. myslím, že ročné dieťa už v pohode môže klasické krabickove mlieko. Okrem toho má uz dosť vyzreté chuťové bunky, možno mu už nechutí umelé.. a čerpá živiny predsa z pestrej stravy, tak je to podľa mňa ok už nie je len na mlieku. . inak malému robím na noc takú riedsiu krupicu do fľašky. Potom sa v noci ani nebudi lebo je sýty..