Ahojte mala ma rok mlieko cez deň už nemáva áno ho nechce a aj papala pekne není treba vypije 3 deci vody alebo čaju denne na noc ma kasu z mliečka 3 deci nechápem ako môže o 2 v noci pýtať mlieko a byt hladná. Skúšala som viac krst dat cumel alebo napit a nie ona chce mlieko. Mam ju oducit alebo nechať kým si ho sama v noci zruší? Ďakujem
@tatiana234 ahoj. Na by som jej normálne nechala. Môj má vyše 3 rokov a donedávna mal niekedy v noci mlieko
@tatiana234 ešte by som jej to mlieko v noci nerusila. Zobudí sa len raz. To je iné ako keby sa budila každú hodinu - dve.
Ona ešte mlieko potrebuje
Ja som ročnej dala v noci miesto mlieka vodu, raz zamrnčala a viac sa v noci nezobudila.
@tatiana234 moja vnucka ma cez 2 roky a v noci si este mliecko vypyta
Ja som do 1,5r deti normalne v noci kojila, ved rocna je este babatko. Kludne jej to mlieko nechaj. Vobec nevidim dovod rocnemu babatku nedat mlieko. Mozno je aj smadna, ked cez den vypije iba 3dcl. Moj maly tolko vypije vody za prve 2 hodinky co je hore rano. Pred spanim obednym si da mlieko a aj pred vecernym spankom, v noci ak sa niekedy zobudi, tak ho uz iba pocicikam, ale keby chcel mlieko tak mu ho dam aj vyse 1,5 rocnemu.
Ja som dávala v roku v noci mlieko aj dva krat. Aj cez deň, aj keď teda moja kase nikdy nejedavala lebo to nechcela
moja ma 4 a minule v noci sme obe vstali a isli si zajest zemlu lebo sme boli hladne😅😅🤷♀️ vydaj energie, zmeny, nove naucene veci, to vsetko moze sposobit ze este hladna v noci vstane
@tatiana234 rocnemu v pohode daj mlieko moja v tomto veku este pila v noci aj rano aj pred spankom obednym
@tatiana234 prečo nepije mlieko cez deň?aspoň kašu, niečo...podľa mňa je hladná má iba rok je to babo
pridaj jej tu flasu mlieka cez den.. po tej kasi vecer je podla mna v noci smadno hladna a proste to vyzaduje. Mne sa dieta nebudilo uz ani polrocne na jedenie v noci, a nie to uz rocne, so zavedenymi prikrmami, vecer goodnight kasou...
Podla mna je strasne malo pre nu 3dcl vody za den, a potom kasu 3dcl (po ktorej aj tak bude este smadna) = ak si dobre pamatam tak len nutrilon mal davkovanie a to islo hadam len mlieka okolo 800ml na den okolo roka... bez prikrmov, pitia atd. Ona to dobieha v noci.
@simca06022011 no len ona to mliečko veľmi nechce už cez deň nevylúčil som jej ho zámerne
@tatiana234 tak potom ine pitie...
Ale ako pisu ine mamy, nie je to nezvycajne ze este v noci si vyzaduje... ale podla mna je to smadom, malo toho vypije cez den.
Skús jej ponúknuť mlieko pred spaním, namiesto nočného. Moja dcera bude mať onedlho dva roky. Večeru ma normálnu ako my (pečivo, kaša, polievka, pripadne zvyšok obeda..). No pred spaním vždy vypije ešte celu fľašu mlieka. Spí 12 hodín vkuse..
Moj jeden a pol ročný syn pije 2x v noci mlieko a cez deň je toho dost
@tatiana234 sama si ho nezruší. A na rok by som ešte dala, aj keď neviem. Moje deti v noci spali.