Ahojte baby mám 1 mesačného synčeka dávame ani refluxné mliečko robím tak 150ml na 5 odmeriek... V noci som bola rozospatá a dala mu do mlieka len 4 bojím sa že som mu obližila všimla som si to až keď bolo na 90ml že to mlieko je veľmi riedke čo mám robiť
@mima47284761 no logicky - ako by si mu mohla ublizit, ked si mu urobila redsie mlieko? Hmm..? Nijako... Len bude skorej hladny
Jednorazovo sa mu nič nemohlo stať ani keby si mu dala jednu odmerku a ani keby si mu dala 7 odmeriek. Vklude spi a nestresuj sa. Dlhodobo sa to robiť nemá, ale takto to je neškodne
@mima47284761 nič sa nestane...len môže mať redsiu stolicu
Majngot, ved to je mlieko, jedlo… nie lieky, ako by si mu mohla ublizit tym ze mu das viac vody v mlieku? 🤷🏻♀️
Ked bol syn vacsi, uz prevazne na prikrmoch a snazili sme sa ho oducit od UM, tak sme mu ho uz riadne riedili.
Problem by to bol Len ak by si taketo zmenu robila casto, kedze je to jediny zdroj prijmu pre malicke babatko, ale raz sa my nic nestane.
Inak, ked bol malicky, ja som si na noc chystala do nadobky davkovacej mliecko, a to som potom Len jednu davku nasypala do flasky, v davkovaci boli 2-3 davky nachystane.
Myslím si, že bol tiež rozospatý a ani si to nevšimol. Bude v pohode
@mima47284761 dať si niečo na nervy, minimálne čokoládu a ukľudniť sa. Čo si mu akože mohla urobiť keď si dala o 1 odmerku menej?? Veď zapni mozog 🤦
Ist spat a nestresovat😉