Ahojte, tie co krmite um, robíte presne postup ako je na nádobách daný? Pred každým papanim vytvárate fľašky vo vode 5 minút? Dávate zovrieť vodu na 38 st?
nie nie
@vasjar no, než som otvorila tému, bola som v tom, že máš na mysli RUM do koláča (tuzemský um) 😀 je vidieť, že časy umelého mlieka a fľaštičiek sú už za mnou 😀 ♥
ku tomu čo sa pýtaš - nikdy som to nerobila 🙂
Och, diky baby, myslela som si, že ak to nebudem robit ani ja tak ze to je zle, ale ved keby som mala vyvarat pravidelne na 5 minút a kontrolovať vodu ci je 38 st ved babo by asi vyhladovalo
@vasjar mna by zaujimalo či toto reálne niekto robí 😆😆 fľašky som najprv vyvarala raz za deň, potom tak raz za týždeň a potom keď mi to napadlo 😆 teraz má maly skoro 7 mesiacov a fľašky dávam večer do umývačky na polhodinový program a žije 😆
@vasjar ak by som mala presne dodrziavat postup pripravy UM tak potrebujem mat doma asistentna co by len toto riesil 🤦🏽♀️ Flasks vyvaram raz za tyzden, dojcensku vodu si prevarim na cely den dopredu cca 1l, mam ju v dzbane a uz mam odsledovane kedy maly je tak cca 30min predtym dam flasku s vodou do ohrievaca, nastavim na 40 stupnov, vymiesam a hotovo. To je cez den. A v noci mam stale flasku v ohrievaci ze ked vstane len rozrobim mlieko a vybavene. Tie postupy su sice pekne ale o 3 rano na toto nebudes mat kapcitu ani keby neviem co bolo :D neboj malemu neublizis 🙂
Ja to robím presne tak ako popisala @patriciaem
@vasjar Ja mám doma malú sušienku teraz a riešime to isté ...vodu mám prevarenu dojčenskú v termoske , takze je teplá tak akurát celý deň. Fľašu vyvaram viac krát denne v noci nie ...
A som riadne unavená , mala v noci nespí nič moc....
Cez deň som celý deň v pyžame, nič nestíham obedujem tak že do seba jedlo Hádžem.ked idem okolo nejakého papierika čo je na zemi nemám energiu ho dvihnúť.aj teraz mám výbuch doma a nemám energiu na nič len ležať, piť vodu písať na MK a pozerať seriál
@vasjar nie a nie 😂😂