Baby jak vase deticky reagovali na Arkove mliecko ? Moj plakal den noc nevedel spat, mlieko pomohlo spinka place menej, davam ho 4 dni a dnes od rana vzdy po nakrmeni raz naplni plienku takou hnackou ze az na chrbte, potom spokojne sa smeje zaspinká. Po nakrmeni zas, zlepsilo sa co sme riesili a zacalo toto, prejde to ci hudeme musiet mlieko menit za ine arkové. Mate skusenost? Mame tichy reflux
@lenuska9999 ano aj mne dr vravela ze sa nemam zlaknut zapchy davam 4dni
@lenuska9999 davas aj cajik?
Moja je na Beba AR, a skor ma problem s tvrdou stolicou. Este by som pockala chvilu, ak to bude pokracovat, zavolala by som dr. Vyzera to skor na nejaky virus, ak to nenastalo hned po prvom podani mlieka.
Inak tiez dieta ako vymenene po ARkovom mlieku, pokojne, stastne.. to sa s kojenim neda ani porovnat... Ked bola na MM to bol boj, rev, nepokoj a nervozita 🫣 a to sme sa uz smiali cez slzy, ze spi pomaly postojacky 😣 co sa jej to vkuse vracalo 😑
@1mimka18 dcerka po AR mlieku neskutocne koliky,strasne ju dulo,po kazdom vypiti hrozny plač
@simona92101 u nas koliiky bez Ar mlieka
@1mimka18 ak nikdy nezvracal a ma hnacky, tak to bude naozaj virus. Nemyslim, ze AR mlieko sposobi vracanie a prehananie, naozaj nie. Syn je na AR mlieku a nic lepsie sme nemohli urobit, zmena okamzite. A kym nezacal prikrmy, nedavali sme vodicku, a caj nebudem davat tak do 1r, nevidim dovod. Aj to len pocas zimy.
@1mimka18 dcerka ma reflux aj koliky a z AR mlieka reflux sice lepsie ale kakanie katastrofa a strasne bolesti bruska mala
@simona92101 a jak ste to riesili? Vysadili mliecko ci ako
@1mimka18 mlieko sme vysadili,na reflux davam tablety gastrocynesine,a na bolave brusko sme zatial nenasli mlieko ktore by jej sedelo 🥴😏
@1mimka18 my máme nutrilon AR a nemáme žiadne ťažkosti... ako dlho dávaš ARkove mlieko ?? Nemôže ísť skôr o nejaký vírus, kvôli ktorému má hnačku? Napr rotavirus.. skus dat Probiotika. Viem, že niektoré detičky z ARkovych mliek skôr zapeká.. takže možno ta hnačka s tym ani nesúvisí, hlavne ak na začiatku sedelo mliečko