Problémy z Amilk pretrvávajú

janka12350
22. nov 2017

Abojte chcem sa poradiť .Mala má dva mesiace .os prvého týŽdňa sme jej davali nutilon ha ten ju zapiekol skúsili sme amilk probiotika naozaj skoro všetky ale stale nekaka a teraz par dni zacala grckat .doteraz od druheho tyzdna amilk znasala...no teraz zacala grckat a nekaka sama absolútne aj tak..zmeniť mlieko??? Ake máte skúsenosti s akým? Ďakujem

katka1416
22. nov 2017

Ahoj,no najskor by som zasla k lekarke ze co ti poradi ona. Ja som pri pvej dcerke pouzivala 9 mesiacov Beba HA, nemali sme ziadne koliky,kazdy den kakala. Ine mlieko sme ani nemali 😉

janka12350
autor
22. nov 2017

Ale na alergie načo???

alice.jant
22. nov 2017

Toto musis riesit s lekárom, nerob jej diagnózy co si ty vycucas len tak z prstu, dovod moze byt akýkoľvek a pri dvojmesačnom dieťati to treba nechat na pediatrov!

janka12350
autor
22. nov 2017

@alice.jant nie som nejaka neschopná matka! Samozrejme ze s pediatrom to riešim..no pytam sa na názor ostatných na druhy mliek...

alice.jant
22. nov 2017

@janka12350 povedala som ti snad ze si neschopná matka? 😳😮 sa spamataj prosím ta a nevkladaj mi do úst slova co som nikdy nevyslovila...
Ja som ti normalne povedala ze dovod na toto moze byt akýkoľvek a nie iba mlieko.

katka1416
22. nov 2017

@janka12350 lebo to mliecko jej davali uz v porodnici a tak sme pokracovali aj doma

gabona1
25. nov 2017

AHoj, aj my mame amilk a ja no to mlieko nedam dopustit. Nemusi to byt z mliečka, nemusíš ho hneď meniť. Vyskúšaj rektálnu rúrku, prípadne masáž. Poraď sa s lekárom, kúp napríklad sab simplex a uvidíš.

janka12350
autor
26. nov 2017

vymenila som mliečko a stolica sa upravila kupiili sme hip bio-krááása.🙂

meggi0201
12. jan 2018

Super, ze ste nasli to spravne. Ak by inym pomohlo, co sa tyka kolik, zapchy jednoznacne odporucam Babylive z DM. Prvy syn mal Nutrilon, co on si a bruskom vytrpel, druhemu som davala toto a nikdy ho brusko nebolelo! Kamoska vyskusala tiez snad vsetky a az toto im sadlo

meggi0201
12. jan 2018

*Babylove