Abojte chcem sa poradiť .Mala má dva mesiace .os prvého týŽdňa sme jej davali nutilon ha ten ju zapiekol skúsili sme amilk probiotika naozaj skoro všetky ale stale nekaka a teraz par dni zacala grckat .doteraz od druheho tyzdna amilk znasala...no teraz zacala grckat a nekaka sama absolútne aj tak..zmeniť mlieko??? Ake máte skúsenosti s akým? Ďakujem
Ale na alergie načo???
Toto musis riesit s lekárom, nerob jej diagnózy co si ty vycucas len tak z prstu, dovod moze byt akýkoľvek a pri dvojmesačnom dieťati to treba nechat na pediatrov!
@alice.jant nie som nejaka neschopná matka! Samozrejme ze s pediatrom to riešim..no pytam sa na názor ostatných na druhy mliek...
@janka12350 povedala som ti snad ze si neschopná matka? 😳😮 sa spamataj prosím ta a nevkladaj mi do úst slova co som nikdy nevyslovila...
Ja som ti normalne povedala ze dovod na toto moze byt akýkoľvek a nie iba mlieko.
@janka12350 lebo to mliecko jej davali uz v porodnici a tak sme pokracovali aj doma
AHoj, aj my mame amilk a ja no to mlieko nedam dopustit. Nemusi to byt z mliečka, nemusíš ho hneď meniť. Vyskúšaj rektálnu rúrku, prípadne masáž. Poraď sa s lekárom, kúp napríklad sab simplex a uvidíš.
vymenila som mliečko a stolica sa upravila kupiili sme hip bio-krááása.🙂
Super, ze ste nasli to spravne. Ak by inym pomohlo, co sa tyka kolik, zapchy jednoznacne odporucam Babylive z DM. Prvy syn mal Nutrilon, co on si a bruskom vytrpel, druhemu som davala toto a nikdy ho brusko nebolelo! Kamoska vyskusala tiez snad vsetky a az toto im sadlo
*Babylove
Ahoj,no najskor by som zasla k lekarke ze co ti poradi ona. Ja som pri pvej dcerke pouzivala 9 mesiacov Beba HA, nemali sme ziadne koliky,kazdy den kakala. Ine mlieko sme ani nemali 😉