Ahojte dievčata, máme nepotvrdenú alergiu na bielkovinu kravského mlieka..Pred tým hnačky krv v stolici hlieny...po nasadeni allergy care sa všetko upravilo, len babatinko mi ostalo ako vymenene...uplakaný nespí dobre...Ked prišli výsledky že alergiu nema nasadila som opäť nutrilon comfort ( toto mliečko mu veľmi chutí, robilo mu dobre, žiadne bolesti, kludný spánok atd..) lenže týžden po piti comfortu sa problémy s kakaním a krvou v stolici opäť vrátili...Máte niekto podobný problem? Budem vďačná za odpovede 🙂
Ďakujem krásne, samozrejme, že to nepodcenujem..Dnes som opäť dala allergy care. Určite nenechám svoje dieťa trpieť...po nasadení allergy care jeho problémy vymizli behom týždňa...takže som ho hneď dnes dala, nenecham svoje dieťa trpieť hnačkami..chúďatko moje..určite sa hned budem pýťať na gastro.
Mat krv v stolici je daleko horsie,ako nepokojne dieta a horsi spanok. My sme mali krv v stolici ako 2tyzdnove baby a mliecne vyrobky,aj mlieko,po dohovore s gastroenterologickou az po cca 1 roku od tejto prihody. S crevami to nie je sranda a navyse baby ohrozujes alergiami.ktore sa prejavia hned,alebo kludne s latenciou niekolkych rokov. Alergia na BKM je najcastejsia,potom celiakia. To,ze vam to nepotvrdili,ani nam,ale treba brat do uvahy,ze je tu urcite spektrum falosnej negativity,t.j. ze testy(protilatky) sa zhodnotia ako negat,ale nakolko sa imunitny system dietata vyrazne najma pocas 1.roka zivota vyvyja tak alergiu (intoleranciu) mat moze a protilatky mat este nemusi. Takisto zalezi na tom,ake protilakty boli vysetrene (aj ci bolo vysetrene aj antiIgE,to sa nerobi casto,lebo je to drahe ako slak,cca spolu do 400e,posiela sa do Kosic z celej SR). Porad sa s gastroDr.,nie je to sranda. Moze byt problem aj v niecom inom a mas len skrizene klinicke tazkosti,ktore nie su relevantne interpretovane. Rozhodne to nepodcenuj. D.