Problémové pitie trojmesačného bábätka z fľaše. Poradíte?

1mia11
8. feb 2015

Ahojte mamicky.
Prosim poradte ako motivovat dceru aby papala pekne z flase v nasom naruci.
Od cca 4-6 tyzdna papa len UM Beba a neskor Beba HA. Chuti jej, v tom problem nevidim.
Bohuzial akonahle ju vezmeme do narucia a posadime sa( ja alebo priatel) zacne mykat hlavou , hore dole z lava do prava stale nieco hlada. Papa pahltne , potom si musi viackrat odgrgnut.Placka a nechce tak jest. Podarilo sa mi ju parkrat tak nakrmit ze som nechala pustenu v TV roypravku a poyerala a jedla ale nedokazali sme tak zjest celu flasku.
Vtedy ju polozime na postel alebo do kocika a tak je schopna pit z flasky ale bez toho aby hybala hlavou sa nenaje.PLus si uz flasku chyta ruckami a vzdy si ju vybije a potom je z toho nervna a place.
Jediny cas kedy pekne papa je v noci v takom polospanku, ked zacne mrncat dame jej rychlo flasu spapa a odgrgne a spi.
Reflux nema .Zvykne sa jej sice vratit malinko mliecka do pusy ale to je vtedy ked s nou nahodou viacej zaobchadzam napr prezliekam ked sa mlieckom obleje alebo tak.
Uz som bezrdna, ideme k pediatricke v stredu a spytam sa jej na tento problem .
mate niektora nieco podobne? Nemyslim ze by to bolo vzduchom, bolestou bruska alebo ze jej nechuti mliecko nakolko takto papa od narodenia.

anketkarka
8. feb 2015

Telka pri krmeni? No ona tu telku mohla vnimat len ako nejake svetielka co sa menia. Ja si nemyslim, ze pre to bola kludnejsia a ja by som urcite nikdy nekrmila dieta pred tv, ani starsie a nie este take malinke. Nemoze malej vadit ako ju drzite, alebo nejeke parfemy, ktore pouzivate? Ale skor by som povedala, ze jej poloha vadi, ale to sa neda takto povedat, ked neviem ako ju drzite.

katulienkax
8. feb 2015

Krm ju v takej polohe v akej pije najlepsie ani moja nepije v náruči bo pri pití sa furt kýve a kmitá hlavou ja si ju položím na nohu tak aby hlavu mala co najviac fixovanu tak pije najlepsie totiž ked je v náruči zaujíma ju všetok svet okolo ale ked je dole tak vtedy Kuka na mna. A ked jej nervozna tak jej hrám hrkalkou vtedy pije kludnejsie. Ale tiez najlepsie pije v noci a potom ked je unavená pred denným spánkom . Skús davat vtedy ked sa blíži denný spanok.