Moja 4,5 mesacna dcerka bola doteraz len na MM.No asi pred 3tyzdnami mi mliecko prestalo stacit,tak sme museli nasadit UM.Moja mala mareflux,takze som ju nekrmila z prsnika,ale odsavala a cez flasu s praskom proti grckaniu.Vsetko bolo ok.Ked osm jej nestacila,kupila som Nutrilon AR a raz za den som jej ho dala.No nejak mi ho moc nechcela papat,prehanalo ju,tak som asi po tyzdni zmenila na HUmanu.Taktiez som jej ho davala asi raz max.2x za den.No problem bol,ze mi UM vypila len v noci,ked bola moc hladna a cez den ani za toho svateho ho nechcela,tak som jej ho davala len takto nadranom alebo v noci.No mala som pocit,ze ju z toho boli brusko,lebo stale plakala,kopkala nozickami,pokakala sa vzdy,tak som zas presla na BEBU AR. No to je este horsie.Voec mi to nechce pit a moje mliecko uz mam menej a menej a uz nestaci jej dat Um len 1x za den,som nutena ho dat aj pocas dna,no problem je,ze mi to nechce vypit.Place,vypluva to,a ked som skusila dat trosicku medu,ako tak vypila asi polovicu z toho,co bezne pijavala a asi po 20min.mi vsetko vyvrati take ako tvaroh a ruci,lebo je hladna.Uz neviem,co mam robit a ake mliecko jej vlastne mam dat.Porade,kazda rada,nazor potesi. ☹
@siska53 Dakujem za nazor.No moja mala uz z prsnika ani papat neviem,skusala som velakrat ,ale nevie to,place,nevie udrzat prsnik.Od narodenia papa z flase,lebo je predcasne narodena,bola v nemocnici dlhsie ako ja,tak ju krmili len flasou.
@mischell0110 mojho maleho som zacala kojit ked mal 8 tyzdnov,dovtedy som odsavala a vdaka tomu takmer prisla o mlieko. Lenze maly bol mudry,zo dna na den odmietol flasu,tak sme sa par dni potrapili,pomohla nam ajlaktacna poradkyna,maly ma pol roka a stale kojim. Ak chces dam ti kontakt na nu. A urcite neskusaj kazdu chvilu ine UM podla mna jej tym zbytocne zatazujes brusko. A ten medik...deti nepotrebuju sladke,a med je alergen,neriskovala by som to...
@mischell0110 a este som zabudla,maly ma 6 mesiacov, 8,25kg a odsavackov nevytiahnem ani 5ml
@mischell0110 med jej radsej nedavaj http://www.alinka.sk/c/kojenci-a-med-4610.html
@mischell0110 ty jej mozes zacat davat zeleninovy prikrm.
@mischell0110 nestriedaj tolko mliecko...ak sa ti nepodari rozkojit, tak z mojej skusenosti ti mozem odporucit France Lait (francuzke mlieko) alebo Hipp. Ziadne bolesti bruska a ani koliky ( aj ked samozrejme kazde dieta je individualne) 😉
@mischell0110 Precitaj si toto https://www.modrykonik.sk/blog/kofoluska/article/co-robit-s-dietatom-ktore-odmieta-um-4zovb6/ mozno Ti nieco z toho pomoze. My sme sa s UM trapili velmi dlho.
A pomaly mozes zacat prikrmovat. Takze postupne by Ti to problem s mliekom poriesilo. Drzim palec.
@kofoluska Dakujem velmi pekne
@mischell0110 porad sa s laktacnou,ako obnovit dojcenie z prsnika a ako dojcit dieta s refluxom.
To je moj nazor.
( A podla odsavacky by som mala malo mlieka i ja,no podla deti ktore prospievali,tak nie. Inak maly bral istu dobu tu karobovu kasicku kvoli refluxu a to sme davali tesne pred dojcenim a dalej som ho normalne na prsniku dojcila. Len nam to zistili neskoro,on ho mal skryty,len sa obcas triasol,tak po vysetreniach zistili,ze ide o reflux.)