Ahojte, prosim o radu, ako riesite pripravu UM, resp. zohriatie vody nan v hoteloch na dovolenke pri mori, ak tam nie je kanvica vo vybave izby. Dakujem
Ja mám ohrievačku, ktorú používam nielen na dovolenkách, ale denne. U nás to vyzerá tak, že si večer nachystám 4 fľašky s vodou a mlieko do dávkovača. Jedna fľaška je vždy v ohrievači, keď malá zamrnčí, tak ju len vyberiem, nasypem mlieko a vložím do ohrievača novú. Je to naozaj pohodlné.
my sme mali v hoteli na bare horucu vodu na zaliatie caju v takych velkych termoskach , prip. si vezmi kanvicu so sebou
@sissy:dakujem, spirala ma nenapadla. Len ju neviem zohnat 😒
@lucinocka: keby som chcela zbalit cely byt, nepytam sa tu 😀
@sunday1: robila som to podobne na noc, no ohrievacka uz nie je potrebna, kedze mala papa mliecko uz len vecer pred spankom. Hladala som nejake riesenie, ktore mi nezaberie v kufri vela miesta a vahy, kedze ideme letecky.
@luslus: to je sice fajn, len nasa dostava zatial len dojcensku vodu z flias.
Zrejme mi ostava len ta spirala alebo otravovat v restike, ci bare kazdy vecer 😝
@flower24 http://www.hej.sk/nestandardni-pomocnici/ponorn... páči sa, ešte si aj vybrať môžeš 🙂 alebo potom nejakú menšiu kanvicu, existujú aj také 0,5l to ti nezaberie veľa miesta... inak moja svokruš sa bez kanvice na dovolenku nepohne, musí mať svoju kávu, inak nejde ani do kúpeľne a nie ešte do reštiky 🙂 aj do 5hviezdičkových hotelov 🙂
@flower24 vo vacsine hotelov, co maju 4* a viac su na izbe varne kanvice. Ak nie, da sa vypytat na recepcii, prip.par tyzdnov pred ochodom im napis email, ze si ziadas kanvicu na izbu, a oni ti to potvrdia. Takisto je moznost ohriatia vody v restauracii a v bare, s tymto sme nikdy nemali problem, urcite vam personal vyjde v ustrety...
@flower24 zobrať si kanvicu z domu a podľa toho, do ktorej krajiny idete, tak aj adaptér na zástrčku, prípadne len takú tú špirálu na ohrev vody alebo poprosiť obsluhu v reštaurácii či v bare...