Príprava umelého mlieka

24. aug 2024

Ahojte poprosím reálne skúsenosti a čo vám pomohlo, ideálne ak máte dvojičky. Aký ste mali systém pre prípravu umelého mlieka. Mali ste nejaký stroj na výdaj teplej vody alebo ste horúcu vodu skladovali v termoske a miešali s vlažnou? Alebo už rovno v termoske ste mali pripravenú vodu v správnej teplote? Ide mi hlavne o nočné kŕmenie aby to bolo rýchle a efektívne.

doriiis
24. aug 2024

Ohrievač detských fliaš.Zarobis mlieko,supnes to tam,o pár minút vyberieš a je to.🤷🏻‍♀️

snowflakenel
24. aug 2024

Mam kanvicu, kde mozem zohriat vodu na 40 stupnov. Vylejem do flasky , pridam mlieko a hotovo.
Ale tie detske vody velmi zanasaju kanvice kamenom.
Ked idem von, horucu dam do termosky, studenu do flasky, v pripade potreby zmiesam .

simona92101
24. aug 2024

Mam vedla postele tácku a tam nadavkovane UM v tom plastovom davkovaci na kazdu flasu,vedla termoska z horucou vodou a flasa kojeneckej vody.uz to mam v oku,zmiesam vodu,vysypem mlieko,pretrepem a do minuty podavam🤷‍♀️

zojanka
24. aug 2024

Keď sme šli spať dala som do ohrievača fľašu s čistou vodou a nastavila 40°. Keď sa dieťa zobudilo iba som nasypala mlieko a hotovo.

nina004
24. aug 2024

Mám pri posteli ohrievač fliaš (čiže voda vo fľaši je pripravená ) a vedľa v dávkovači nachystané UM a už len zmiešam,keď príde čas. Máme ohrievač Truelife a je na dve fľaše,fajn pri dvojičkách

beata_k
24. aug 2024

2 ohrievace detskych flias. Len ten ohrievac treba aj spravne pouzivat. Casto citam, ze sa zeny stazuju, ze to trva dlho. Ano, lebo ho pouzivaju nespravne. Flasu s vodou tam treba dat hned a nie az ked je dieta hladne. Porom staci len hodit UM, pretrepat, naplnit novu flasu vodou a ide sa jest.

ella1234
24. aug 2024

V lidli maju termosku ktorá na displeji ukazuje aj teplotu. Uvarila som vodu naliala do termosky takú vriacu a časom som vedela tak namiešať teplú vodu so studenou (ked napr voda uz mala napr len 50 stupňov a podobne) ze to bola úplná automatika pre mňa to bolo super uľahčenie 🙂

lalala94
24. aug 2024

Ako už bolo spomínané, ohrievačka detských fliaš - máš aj rovno dvojité, čiže nepotrebuješ dva samostatné ohrievače.

Napr. https://lnk.sk/otd3

olivia_c
24. aug 2024

Mam vzdy 2 termosky, 1 s horucou vodou a 2 so studenou,zriedim vodu na vlaznu slabucko teplu a prisypem um, hotovo. 15 sekund.

olivia_c
24. aug 2024

A odkedy som prestala s dojcenskou vodou, ale prevaram vodu z vodovodu mala nema reflux ani koliky.

autor
24. aug 2024

Ďakujem za normálne odpovede 😊 mala som obavy že budem hejtovana že neviem spraviť UM. Viem len som hľadala typy a rady ako si to urýchliť.