Prikrmujete umelým mliekom iba na noc?

9. sep 2022

Ahojte,prikrmujete niekto umelým mliečkom iba na noc ?

sharka174
9. sep 2022

Ja som prikrmovala dvojčatá na noc.. A vpohode som ich kojila do 1.roka..nemali problém ani s fľašou ani s prsnikom

autor
9. sep 2022

@sharka174 ďakujem, bojím sa začať prikrmovať či nebude potom odmietať prsník. Rada by som kojila čo najdlhšie. V noci sa začala často budiť aj 5-6krat. Zrejme mám menej mliečka. Cez deň mi to nevadí že ju často prikladám ale v noci je to horšie keďže spánok je dôležitý a cez deň treba fungovať ešte s dvomi deťmi 🙈

sharka174
9. sep 2022

Presne pre to som to večerné krmenie riešila umelým 🤷‍♀️ proste chcem a potrebujem spať ❤️

zuat
9. sep 2022

Ja som dávala na noc asi do polroka,kým nezačali prikrmy vo väčšom

veronika3110
9. sep 2022

inak.. to nie je pravdilo, že ked dáš umelé, tak bude spať dlhšie.. nemusí a môže sa budiť tak isto...
moja má také obdobia.. prespí niekedy celú noc a potom proste má obdobie, že nie a je hore každú hodinu...

85miska
9. sep 2022

Neviem prečo si ženy myslia že majú málo mlieka keď sa budi dieťa 5x na prsník. Budí sa lebo má potrebu ísť sa prisat nemusí jesť. Ja som kojila 6 mesiacov a v noci aj 15x sa chcel dať na prsník. Asi 2x potiahol a spal a o pol hodinu opäť. Nemáš malo mlieka ale kojene deti to v noci robia. Keď som ho odstavila od kojenia tak mi spí celú noc možno 1x sa občas zobudí. Nechcel cumel od začiatku.

lucik194
9. sep 2022

od narodenia sme tak frcali, vecer dostali flasku umelého. dal muz, ja, stary rodic. dietatu to bolo jedno, ja som mohla ist kam som chcela vecer, potom o 01-02:00 som zase nakojila.....
kojila som aj 1x vecer davala UM. prespali vzdy 5-5.5 hod. nebudili sa.za mna najlepsie riesenie, v klude som vecer si oddychla. kojila som do 1 roka.

mareri
23. sep 2022

ano, samozrejme. Ked ma dietatko hlad, tak kludne mu spravim mliečko aj v noci. Ved to nie je žiadny problém