Dobrý deň, prosím vás ako často alebo aký režim máte maminy čo kojíte a prikrmujete umelým mliekom a kým? Moja malá má 3 mesiace a vyzerá to tak, že moje mlieko jej už nestačí a trápiť ju nebudem. Ďakujem za odpovede 🙂 pekný deň 😊
@kikimon88 moj maly si vzdy tak normalne cucol odomna a ked mu uz netieklo a bol este hladny, dostal najmensiu moznu davku UM, cim sa dorazil a zaspal. Ani celu davku nevypil. Mali sme nutrilon HA, citala som tu naň sťažnosti, ale tym, že mal vždy aj materskè, tak problémy s bruškom nemal. ( odporucila by som ale flasku od medela, kde dieta musi ťahať.) Z bežného cumlíka tečie samo, čiže potom už od teba nebude chcieť. Z flašky to ma lahšie. Čiže ak nechceš prejsť úplne na um, tak dobre vybrať flašku.
Skúste si odsat a uvidíte približne koľko mliečka asi mate. Ja len odsavam a dávam z fľašky a dávky striedam keď miniem mm dávam um hipp ha a je spokojný malý 😊
@kikimon88 my sme dokrmovali, no ľutujem že som najskôr neskúsila inak - medzi papanim alebo pred spanim odsat MM a dať do chladničky alebo mrazničky (podľa množstva) a tým dokrmovať. Kebyže nestačí tak až potom UM. My napr máme fľašku aj cumlik od zn MAM a sme veľmi spokojní, malú ešte kojím ale musím dokrmovať UM a vôbec nie jw problém žeby sa nechcela prisat🙂
@kikimon88 ja ked odsajem tak max 40ml😁 a to som odsavala už viac ako dva týždne a nešlo to hore.. Už neriešim, čo môžem nakojím a zvyšok UM... Keďže cca vieš koľko odsajes tak zvyšok daj UM do dávky akú má papať 🙂 a tiež máme anticolic a som veľmi spokojná - aj sa to super čistí 🙂
A keby ste tak ozaj dali na kojiť odsate dat možno to bude lepšie a ak tak nechať nech sa vám viac nalejuba striedať jednu dávku mm a potom druhu um
@kikimon88 ja síce odsavam tak je to iné troska ale dávam pol na pol asi cca skúste si odsat koľko máte a uvidite