Prihrievat rozrobene umele mlieko alebo nedopite ihned vyliat?
Urcite vyliat!!!!
Sa ani nepytaj také,samozrejme vyliať.
zatial vacsina reagujete tak ako pise na obale UM....nie je podla vas len "tah" vyrobcov UM ako z ludi vytlc viac penazi?
Teda rozrobene mliečko treba do dvoch hodin spotrebovať.
@ematko29 Co je nq krabici som nikdy neštudovala. Pisem vlastne skusenosti. Pokial mi dieťa nevypilo dávku, tak som ju dala do ladnicky a max.do 8hodin normálne pouzila. Samozrejme sa to nestávalo nejak často ale stalo sa. Moje deti sú zdravé a zive a nič im nechýba-klop,klop.
Každý nech si spraví ako chce. Sú mamičky co ani prikrm doma uvareny neprihreju a nedávajú 2x. Ja som mala navarené aj na 2-3dni, s nejakou obmenou. Ked zostalo aj do mrazničky som dala a ked som nestihala tak som mala.😉
*na
@evittam iste mamicky na inej stranke moralizovali ze sa take vobec pytam...ja som chutnala cca 3h odlozene mliecko a nezdalo sa mi ine ako cerstvo zarobene...moje babo zakazdym vypije inak tak malokedy sa trafim a ked nechcem aby bola hladna tak vzdy musim rozrobit viac...
poprosim este nejake dalsie nazory...
Zrejme zalezi aj od druhu mliecka. Kamoska mala Bebu a to mliecko este po styroch hodinach bolo pouzitelnee ale tiez to uz nebolo ono.My mame Sunar. Malo sa stava ze nedopije kedze nam chutii ale ked nahodou necha tak po dvoch troch hodinach ak to hned nevylejem je zrazene. Ale radsej dodrziavame spotrebovanie do dvoch hodin ako je na obale...
?
to nik nepodava svojmu babu UM???☹
hojte baby prosim vas mam taky problem maleho “ “kojim” mojim mliekom z flasky, vypije cca dve 120ml flasky mojho mlieka za den a ostatok ho dokrmujem babylove1. Ked pije z prsa tak je nervozny asi mu to ide tazko alebo ani nevypije tolko. Preto netrapim ani jeho a ani seba a odstrekujem. Má 7 týzdnov a nasa doktorka mi hovori ze pije hrozne vela ze ho prekrmujem a ze mu roztiahneme zaludok...Ale co mame robit pre pana jana ked je nespokojny led sme mu davali tak 90ml? ...a dojedol sa potom na tych 120 a uz bol klud.... niekedy ale vecer vypije tych 120 a potom este pyta niekedy sa nejde dojest....vypil uz raz aj 190 a spal skoro celu noc..... hadam doeta vie kedy ma dost a kedy nie ked je najedeny vypluva flasku a ked nie papa stale.... co nato poviete ? povedala mi aby som mu davala len tych 90ml a keby daco tak potom este caj... a pribral za mesiac 1100g... vraj strasne vela ale aj narastol...7cm... poradte inak mame problem aj s kakanim :/ a sem tam s bruskom...vraj to moze byt aj preto ze vela vypije... ale vo ked je hladny ? co mu nemam dat ?dakujem
Vyliala by som. Fuj