Predpis mlieka kvôli grckaniu

2. mar 2022

Pediatricka nám na skúšku predpísala Sunar ar1 kvôli grckaniu. Malej sadol spomínala niečo že ona vie do pol roka a Potom treba gastro problém ke že malá má 2 mesiace a najbližší termín v Košiciach september čo robiť?

tosomja
2. mar 2022

Do polroka uz ani mozno nebudete potrebovat

evica17
2. mar 2022

Nam to preslo casom. Ani sme nesli na gastro, zbytocne by som stresovala take dieta s tym, pokial to je take bezne grckanie, co ma vacsina deti. A pediatricka nam predpisovala tiez sunar ar1.
Jedine ma napada, ze si urobit zasobu sunar ar 1, ze vzdy si vypytat o jednu puxlu viac ako spotrebujes a davat do toho septembra potom no, alebo dokupit na vlastne naklady. Aj ked nwviem.kolko ks moze pediater predpisat na mesiac

miskamicha
2. mar 2022

Neboj..reflux ma vela deti..postupne to odznie. Ked zacnu prikrmy bude to lepsie a uz ten sunar nebude treba..a vies ho aj kupit stoji ale 15,99. Ja davam mojej skoro 3 mesacnej ten isty 😉

tosomja
2. mar 2022

@evica17 uz len 4ks vraj, mne predpisovala este nekontrolovatelne. Kolko som potrebovala.

evica17
2. mar 2022

@tosomja mne vtedy davala len tri ks, ale som sa docitala ze inym davali doktori viac aj. Ako nam pomohlo aspon to, a aj tak to bol celkom problem zhanat po lekarnach u nas no.