Predávkovanie umelým mliekom

renemi
4. apr 2013

Prosim vas surne o radu. v noci som si pripravila vodicku na pripravu umeleho mlieka, priatel mliecko zarobil avsak rozospata som do neho pridala este 3 odmerky a dala malej :(((( teraz sa strasne bojim od nasledkou. na nete som nenasla nic ohladom toho co sa moze stat ak dam viac odmeriek nutrilonu (umeleho mlieka) nez ako je predpisane. :( prosim o rady... mam ist k lekarovi?

lalinko2010
4. apr 2013

@renemi ahoj, nič malej nebude, neboj sa! jediný problém možno že ju bude bruško bolieť alebo ju zapečie, ale bude ok, neboj.

nae
4. apr 2013

Neboj sa, maximálne može mať tuhšiu stolicu, ale z takéhoto jednorázového "úletu" nebude mať žiadne následky. Fakt nemaj strach, to sa stane asi každému. Hlavu hore!

renemi
autor
4. apr 2013

Dakujem vam krasne 🙂 hned sa mi ulavilo... je to moje prve babo a bohutial kojit nemozem a teraz toto... zlakla som sa...

ktore
5. apr 2013

@renemi skvor ju zapecie nemusis sa bat.nic sa vazne sa nestane.

kikaba44
5. apr 2013

@renemi Všeličo som už čítala, všeličo počula, ale o predávkovaní dieťaťa mliečkom, tak takúto múdrosť som ešte nikde nezaregistrovala 😕

anjelicek26
5. apr 2013

@renemi - prinajhorsom sa raz tazsie vykaka, to je vsetko. Neboj nic, mozno si to na nej ani nevsimnes ;)