Ahojte moju dcerku uz v porodnici museli prikrmovat um znacky hipp. Pokracovali sme aj doma az pokim uz nezacala pit len um. Koncom 4 mesiaca sme zacali aj prikrmovat ale stale pije dost mliecka. Dcerka ma uz 6 a pol mesiaca a doktorka povedala ze um.mi uz predpisat nemoze musim si ho hradit sama. Jedna skatula stoji 16€. Ako neni sme chudaci ale ani bohaci proste je nam to vela kedze 1 krabica nam vydrzi na necely tyzden. Chcem jej zacat robit riedky puding do flasky alebo krupicu viete mi poradit kolko pudingu alebo krupice mam dat do 150ml mlieka? Za vsetky radi moc dakujem.
@060106 riedky puding ani krupica nieje vhodna,je to priskoro,bude ju zapekat a boliet brusko,nehovoriac o klasickom mlieku.ma specialne mlieko?a keby ste zmenili mlieko,dake lacnejsie?my sme mali France lait premium comfort,jedna krabice vyjde cca 7e
@dominika_sk ano hipp ha doktorka mi ho uz predpisat nemoze lebo uz mala 6 mesiacov a kupovala som ho v lekarni dr max a naozaj stalo 15,99€ v obchodoch som tieto um nepozerala tak neviem co stoja tam
@060106 omg... Zle na to ides. Pokracuj v UM a nespekuluj, zbytocne jej privodis traviace tazkosti.
16€ nie je tak vela. Pripadne kup lacnejsie
@060106 Ak je pre vás toto mliečko pridrahé, tak radšej skúste inú značku UM, obyčajne mlieko dieťaťu nedá prakticky nič. UM je fortifikované a upravené pre potreby dieťaťa.
My tiež nie sme nejakí boháči, no radšej odtrhnem sebe ako dcére. Moja pije Beba Optipro, to napr majú v DM eshope trojbalenie za 20€. Pripadne aj samotná značka DM robí UM. Vyskúšaj radšej túto možnosť 🙂
@060106 a musi mat konkretne hipp? ved mlieka HA maju aj ine znacky, pozri v dm drogerii napr., ked je Hipp pridrahy pre vas. Ved to nie je jedine HA mlieko na trhu
@zuzuliennka1 dakujem za radu urcite pozriem v dmke ked tam maju aj ine znacky
@060106 ahoj, nepises ci ste uz zacali s prikrmami, ked je na um, tak uz mohla byt prikrmovana od 4 ukonceneho mesiaca, postupne budes mliecne davky nahradzat prikrmami a jedlom a ked bude mat rok, tak uz toho mlieka vela nevypije a mozete prejst na kravske.
ak chces mat zdrave dieta tak investuj do um, krupica ani puding ti um nenahradi. babylove mlieko z dmky je lacnejsia alternativa a vraj rovnako kvalitna.
@060106 ja neviem co tie doktorky niektore spekuluju,take mlieka sa bezne predpisuju do roka🤦🤦🤦tu u nas HA pisu minimalne do 10 mesiacov.moje deti mali AR mlieka a do roka pisala dr kolko krabic som chcela.
@060106 takto ti poviem môj je od narodenia na umelom, mesačne mi vypil 6krabic nutrilonu a daj si krát 14e, teraz je drahšie ale pije menej ma rok a pol a furt ho pije vypije tak 3 mesačne, nie sme boháči mame jeden plat, rodičak, hypo atď ale mlieko dieťaťu by som kúpila aj keby som ja nemala čo do huby, nato máš rodičak
bolo to tušim v dvoch rokoch dcerky, kedy som jej jej večer pred spanim namiesto sunaru dala kravske a bolo to v poriadku. Chutilo jej, neprotestovala
Pre 6m dieťa nie je ani puding ani krupica vhodna. Obyčajne mlieko sa zaraďuje do stravy okolo jedneho roka ale určite nie na vylučne pitie! Neviem ake mlieko hipp stoji 16€ keď som ho v obchode videla za 12. Ak maš hipp ha tak to sa predpisuje do veku 10m nie 6m. Mlieko je pre teliatka a nie pre babatka…