Ahojte, presli ste z UM na klasika krabicove 3.5 % alebo 1.5 %? Pripadne kravske z automatov?
Bojim sa toho, ked su nepasterizovane. 🙄
Ake su Vase skusenosti?
Ale staré dieťa? Kravské mlieko môžu deti piť až od 2 rokov, doporučuje sa plnotučné, samozrejme v jedle môže už od 1. roka, ale piť nie...
Dala som im také, ako som mala doma. Najskôr od 2 rokov. Niekedy plnotučné, niekedy polotučné. Hlavne pasterizovane.
@petronellla87 klasicky krabickove? nejaka konkretna znacka?
@molu12 18 mesiacov dnes
@mia_von_prag to je to, vsade citam take a take a z automatu, ja by som sa bala 😳
Ja by som dávala plnotucne čerstvé mlieko, nie tie z tetrapaku. Značka je jedno.
@barka1 ani uz neviem ci sa v inom obale tu da zohnat 🙄
My sme kupovali to z automatu ,ale prevarali sme ho. Keď sme boyi svokrovcov tak mali kozie mlieko keďže svokor choval kozy. Kozie majú radi doteraz a to sú už starší.
Kde "tu"? Veď čerstve mlieko maju v kazdom obchode.
Tetrapak = mlieko lacnejsie mimo chladničku. Vždy v krabici.
Čerstvé mlieko = drahsie, v chladničke, v krabici alebo plastovej flasi.
Davala som od 12mes. cerstve (nie trvanlive) z obchodu, plnotucne. Ked sme boli na dovolenke, dala som take ake bolo.
Syn ma velmi rad mlieko. Ma 3 roky, nestacim ho kupovat.
V 13-14mes som prešla na 1,5% UHT. Úplne vpohode.
Z automatu a doma prevariť je za mňa najčistejšie … ale môžeš aj v ov´bchode kúpiť nejaké čo je v chladničke. 3,5%né aspoň do 2 rokov, nech z toho má aj nejakú výživu nie len vodu.
@nikiki29 jasne rozumiem, vdaka
My sme prešli z Nutrilonu na 3,5 perc keď mala dcérka 1,5 roka. Zmenu ani nepostrehla😃