ahojte
menil niekto UM Nutrilon low lactose na Bebu al 110?moj maly je stale nekludny.ked vypije mlieko tak je cca pol hodinu klud a potom zacne z nicoho nic plakat,je nekludny,stale je v pohybe,vystiera ruky,nohy...mame zistenu intoleranciu laktozy.na gastre nam skusaju mlieka jedna radost.aj teraz nam dala mlieko s nejakymi aminokyselinami a je na nom napisane ze na tazku alergiu KM a my to potvrdene nemame z testov.a potom mi povedala ze ked nebude dobre toto tak mam vyskusat bud Bebu ale France Lait.tak ja uz neviem co mam robit.Nutrilon uzivame cca 1 mesiac
ahoj, moj maly mal intoleranciu laktozy a niekedy mam pocit ze asi vsetkeho bo takto mal tiez. nakoniec sme poskusali asi 5 mliek, skoncili sme na nejakom hydrolyzáte ale z toho zvracal... nakoniec to vyriesilo to, ze maly mal silny reflux tak sme davali zahustovak. teraz je dcera n aUM amilk bifido a uz som sa bala ze zas si tym prejdeme, ale uplne v pohode. popytaj sa lekara ci je to aj pre vas ok...
@dara27 ahoj, viem že táto diskusia je dávnejšie ale chcem sa opytat že keď ste užívali nutrilon bezlaktozovy či bebu mal maly zelenú stolicu? Ja mám 2,5mes syna a stále sa hadze presne ako si podpisovala nevie sa vyprdka a stále je nafúknuté a nekludny. Skúšali sme obyčajne mlieka a keď že nás Pediatricka neposla na vysetreni lebo že vraj je moc maly tak odporučila bezlaktozove mlieko len že z nutrilonu maly mal tmavo zelenú stolicu. Momentálne sme na kozím mlieku ale žiadna sláva
@jana2425 ahoj. My sme boli na gastre ako 2 mesačný. Takže nerozumiem prečo lekárka takto rozmýšľa. Keď ma malý problémy tak by to trebalo riadne vyšetriť. No to som tým chcela povedať ze nám zistili neznášanlivosť laktózy a tiež sme začali piť nutrilon z ktorého sme mali tiež veľké tráviace problémy ktoré popisujes. Prešli sme na bebu al110 a dieťa ako vymenené. Pije to dodnes. A tá zelená stolica je pravdepodobne zo železa ktoré UM obsahuje
Tak nakoniec som si vydupala výmeny lístok na gastro a na sono či nahodou nemá reflux, len to gastro najbližšie voľne termíny v júli to je na hlavu v tomto zdravotníctve
@jana2425 ja mám intoleranciu na laktozu, mali sme rovnaký problém s tými bolesťami, tak som si sama malej nastavila Bebu All 110 a doktorka povedala že to je také isté mlieko ako ostatne nijako maličkej neuškodím len je bez mliečneho cukru, našej malej sa uľavilo už je to mesiac čo ho papame a je kľud, stolicu zelenú z neho veľmi ani nemá. Máme 3,5m. 🙂
@melvik_ prosim vas aky je rozdiel medzi beba al 110 lactose free a beba expert pro lactose free ? Viete mi poradiť prosim ? Ja ze ma beba iba jedno bezlaktozove,kupila som sa to lactose free expert pro a teraz citam ze vy vsetky mate al 110 🤔
@janusfrncova pravdupovediac ja si myslím, že to je to isté len menili balenie alebo názov, no potom som už nekupovala all110 nenašla som ho a vždy mi našlo to expert tak sme pili to. 🙂 mám doma ešte jedno balenie ak by ste chceli môžete mi napísať správu posuniem vám ho😊
Ahoj,mojej malej zistili intoleranciu cca v pol roku,dali sme bebu Al a uz za dva týždne jej bolo kúsok lepsie,uplne sa to zlepšilo az cca za dva mesiace. Ale nam na gastre povedali ze uplne bezlaktozova je len beba,ze tie ostatné maju len znizene množstvo. Neviem či je to pravda,neštudovala som iné. Teraz ma mala takmer dva roky a stale ju pije,s bruškom je ok...a jej ju bolelo bruško pomohla mast pupok masírovať bolo to hrozne obdobie,držím vám palce 😉