zistili nam alergiu na kravske mlieko,no syn odmieta pit alergy care2,doposial pil nutrilon3,neviete poradit ako ho to naucit???
@petko8888 moj maly isiel tiez z Nutrilonu 3 na alergycare 2, nie je tym vemi nadseny a dost bojoval proti mlieku ale zvykol si, treba sa ale pripravit ze nezasiti az tak ako Klasicky Nutrilon 3, u nas fungovalo to ze sme mu dali cumel a zabavili ho hrackou a potom narychlo len vymenili cumel za flasu. Neviem aku velku mate alergiu ale mozno by pomohol keby ste mlieko najprv miesali tak ze pol davku z klasickeho a pol z Alergy a postupne to menili az by dostaval len ten AC a nebol by to taky chutovy sok. Pripadne aj mlieko osladit ale to by som brala len ako poslednu moznost, mozno pridat trosku ryzovo ovocnej kase nemliecnej, Hami taku urcite ma.
@matkamirko
@sheronka Moja malá sa vyhádzala, bola stále nafúknutá, zvracala, striedali sa jej hnačky so zácpou.To máte ešte dobré z Nutrilonu na Alergy Care, nám to nepomohlo a museli sme prejsť na Neocate - to je iný humus ☹ Ale teraz sme už ok.