Prechod z kojenia na Nutrilon

tam81
7. máj 2012

Ake ste mali problemy pri skonceni kojenia a zacatia nutrilonom?mne sa zda ze maleho boli brusko,vela pri hlavne vecer.mate niekto take skusenosti?ale je to iba vo vecernych hodinach.je to mozne?

anjelicek26
7. máj 2012

@tam81 - pomohla by zakladna informacia - VEK dietata.

mummy01
7. máj 2012

@tam81 aj maleho z nutrilonu bolelo,hlavne vecer.Ak boli brusko,treba ine mliecko.

katren
7. máj 2012

@tam81
kedze si neuviedla zakladne infosky, tak nemame ani ako radit......precitaj si, co potrebujes....
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/prechod-z-...
https://www.modrykonik.sk/forum/umele-mliecko/prechod-z-materskeho-mlieka-na-umele/

lentilka29
7. máj 2012

ja miesam,davam nutrilon aj kojim a nemame ziaden problem.od mala ho pijeme a stale aj kojim...striedam,kombinujem....

tam81
autor
7. máj 2012

3 mesiace ma maly a je to ten nutrilon na predpis,lebo sme obaja alergici

anjelicek26
7. máj 2012

@tam81 - no nutrilon ten do 6 mesiacov robi vela vela detom problemy, hlavne ak prechadzaju z materskeho mliecka. Skus hipp, bebu, dm mliecko.

tam81
autor
7. máj 2012

Dakujem;) ale je mozne ze sa to prejavuje LEN vecer?

hajanka
7. máj 2012

@tam81 bezna kolika

tam81
autor
7. máj 2012

Ale o kolike som citala ze je zhruba 3xdo tyzdna a babtko place asi 3 hodiny a nas maly to ma kazdy den a neplace , len je nepokojny

kamilka22
7. máj 2012

@tam81 moj syn mal koliky 7 dni v tyzdni z MM - reval cele dni. Vobec by som to neklasifikovala ako dojcensku koliku. Dieta pri nej place, sponuje sa, nechce pit z prsnika /ci flase/ a je velmi nepokojne. Ak to chces uplne vylucit, kvapni do kazdej flasky kvapky sab simplex /alebo espumisan - kazdemu zabera nieco ine/. Kludne moze byt nepokojnejsi, lebo zacina trosku viac vnimat okolie.

januliku
7. máj 2012

Ahoj. My sme prikrmovali Nutrilonom HA od narodenia. V 3 mesiacoch sme skusili ten normalny c.1. Mala mala bolesti ako pises vzdy vecer, asi tyzden. Presli sme spat na HA a pockali sme este mesiac a potom bez problemov. Myslim, ze to nebolo uplne tym Nutrilonom, skor mala iba zapchu, ktoru mava i teraz, ale tak max. 1 vecer. Prikrm by som osobne velmi nemenila (iba v nutnom pripade), kamaratka to skusala a maly stale grckal a jedoval sa pri papani (spekuloval). Skus trosku zmenit teplotu mliecka (hore, alebo dole).

xlucia
7. máj 2012

@tam81 zle si pocula . kolika je ak place MINIMALNE tri krat do tyzdna, MINIMALNE tri hodiny. moze preplakat aj pol dna od koliky... kazde dieta je ine. vecer byvaju deti bezne nepokojne. aj tie bez koliky. vela zazitkov cez den, tazko sa upokoja

jurkovamiluska
7. máj 2012

pokial viem a z vlastnej skusenosti, kolika je kazdy den, zacina priblizne v tu istu hodinu a skonci tiez vtu istu hodinu,mi sme ju mali 5 hodin v kuse, cele tri mesiace, ak je ale len nepokojny a neplace ako o zivot, tak to kolika mozno nieje. ale moze ju vklude mat, skus masaze bruska a potom dvihat nozicky k hlavke, ak sa vyprdka bude dobre, tak to len opakuj kazdy den, ak to neprejde zajdi kk doktorke, asi ma iny problem, nemusi to byt s mliecka. a mozno ze mu aj zubky idu

tam81
autor
7. máj 2012

Dakujem dievcata;) vyskusam co pisete,teraz uz spinka,tak zacnem od zajtra;)

januliku
7. máj 2012

Keby ho bolelo brusko (zapcha, kolika), tak to by boli revy ako pri ockovani, ak nie viac. Pokial je iba nepokojny, tak ho ukladaj pokojneho, tj. nejaš sa s nim aspon 2 hodiny pred spankom. Moja mala napr. celu noc otacala hlavou dolava, doprava (po cviceniach na tortikolis).

majuska23988
8. máj 2012

Ahojte maminky. Moja dcerka ma 3 mesiace. Kym som ju kojila kakala mi kazde 2 dni, no od 2m sa mi casto v noci budila tak som jej zacala davat 1x denne Nutrilon HA. Myslim, ze sa s toho memoze vykakat pretoze mi kaka niekedy raz za tyzden aj to vacsinou len s pomocou teplomera v ritke. Mam zmenit mlieko?? Do poradne ideme az zy 2 tyzdne a ja ju uz tak dlho trapit nechcem. Skuste poradit. Dakujem. 😉

xlucia
8. máj 2012

@majuska23988 vysad nutrilon a mas po probleme

majuska23988
8. máj 2012

@xlucia No to by mozno pomohlo ale v noci by sa opat zacala budit. Ake mlieko by som mala vyskusat??

xlucia
8. máj 2012

@majuska23988 deti sa bezne v noci budia!!!! ved ja malicka a ma malicky zaludok. kolko krat v noci sa ti budila?

majuska23988
8. máj 2012

Budila sa kazde 3 hodinky ale od kedy davam Nutrilon tak sa zobudi raz.