Ake ste mali problemy pri skonceni kojenia a zacatia nutrilonom?mne sa zda ze maleho boli brusko,vela pri hlavne vecer.mate niekto take skusenosti?ale je to iba vo vecernych hodinach.je to mozne?
@tam81
kedze si neuviedla zakladne infosky, tak nemame ani ako radit......precitaj si, co potrebujes....
https://www.modrykonik.sk/forum/tema/prechod-z-...
https://www.modrykonik.sk/forum/umele-mliecko/prechod-z-materskeho-mlieka-na-umele/
ja miesam,davam nutrilon aj kojim a nemame ziaden problem.od mala ho pijeme a stale aj kojim...striedam,kombinujem....
3 mesiace ma maly a je to ten nutrilon na predpis,lebo sme obaja alergici
@tam81 - no nutrilon ten do 6 mesiacov robi vela vela detom problemy, hlavne ak prechadzaju z materskeho mliecka. Skus hipp, bebu, dm mliecko.
Dakujem;) ale je mozne ze sa to prejavuje LEN vecer?
Ale o kolike som citala ze je zhruba 3xdo tyzdna a babtko place asi 3 hodiny a nas maly to ma kazdy den a neplace , len je nepokojny
@tam81 moj syn mal koliky 7 dni v tyzdni z MM - reval cele dni. Vobec by som to neklasifikovala ako dojcensku koliku. Dieta pri nej place, sponuje sa, nechce pit z prsnika /ci flase/ a je velmi nepokojne. Ak to chces uplne vylucit, kvapni do kazdej flasky kvapky sab simplex /alebo espumisan - kazdemu zabera nieco ine/. Kludne moze byt nepokojnejsi, lebo zacina trosku viac vnimat okolie.
Ahoj. My sme prikrmovali Nutrilonom HA od narodenia. V 3 mesiacoch sme skusili ten normalny c.1. Mala mala bolesti ako pises vzdy vecer, asi tyzden. Presli sme spat na HA a pockali sme este mesiac a potom bez problemov. Myslim, ze to nebolo uplne tym Nutrilonom, skor mala iba zapchu, ktoru mava i teraz, ale tak max. 1 vecer. Prikrm by som osobne velmi nemenila (iba v nutnom pripade), kamaratka to skusala a maly stale grckal a jedoval sa pri papani (spekuloval). Skus trosku zmenit teplotu mliecka (hore, alebo dole).
pokial viem a z vlastnej skusenosti, kolika je kazdy den, zacina priblizne v tu istu hodinu a skonci tiez vtu istu hodinu,mi sme ju mali 5 hodin v kuse, cele tri mesiace, ak je ale len nepokojny a neplace ako o zivot, tak to kolika mozno nieje. ale moze ju vklude mat, skus masaze bruska a potom dvihat nozicky k hlavke, ak sa vyprdka bude dobre, tak to len opakuj kazdy den, ak to neprejde zajdi kk doktorke, asi ma iny problem, nemusi to byt s mliecka. a mozno ze mu aj zubky idu
Dakujem dievcata;) vyskusam co pisete,teraz uz spinka,tak zacnem od zajtra;)
Keby ho bolelo brusko (zapcha, kolika), tak to by boli revy ako pri ockovani, ak nie viac. Pokial je iba nepokojny, tak ho ukladaj pokojneho, tj. nejaš sa s nim aspon 2 hodiny pred spankom. Moja mala napr. celu noc otacala hlavou dolava, doprava (po cviceniach na tortikolis).
Ahojte maminky. Moja dcerka ma 3 mesiace. Kym som ju kojila kakala mi kazde 2 dni, no od 2m sa mi casto v noci budila tak som jej zacala davat 1x denne Nutrilon HA. Myslim, ze sa s toho memoze vykakat pretoze mi kaka niekedy raz za tyzden aj to vacsinou len s pomocou teplomera v ritke. Mam zmenit mlieko?? Do poradne ideme az zy 2 tyzdne a ja ju uz tak dlho trapit nechcem. Skuste poradit. Dakujem. 😉
@majuska23988 vysad nutrilon a mas po probleme
@xlucia No to by mozno pomohlo ale v noci by sa opat zacala budit. Ake mlieko by som mala vyskusat??
@majuska23988 deti sa bezne v noci budia!!!! ved ja malicka a ma malicky zaludok. kolko krat v noci sa ti budila?
Budila sa kazde 3 hodinky ale od kedy davam Nutrilon tak sa zobudi raz.
@tam81 - pomohla by zakladna informacia - VEK dietata.