Malá ma 10 a pol mesiaca a papá BEBU HA 2 (muž má astmu a alergiu na peľ). Už papá aj jogurty a nemá žiadny problém. Dr. som sa pýtala, či môže prejsť na obyčajné a povedala, že áno ale najlepšie bude pokračovať rovnakou značkou. Keďže okrem Nutrilonu HA a BEBA HA nemáme so žiadnym skúsenosti, chcela by som poradiť. Na aké mliečko bude najlepšie prejsť? Na BEBU obyč. som čítala dobré aj zlé recenzie. Bola by som rada, keby poradili tie mamičky, ktoré tiež prechádzali z HA na obyč.
Treba vyskusat..my sme mali sunar ha1, bebu ha2 a teraz bebu ha3 - spokojnost. Vzdy po pol roku, po porade s doktorkou, sme skusili dat obyc UM (sunar, nutrilon, hipp), ale velmi maleho prehanalo a vylucoval akoby nestravene kusky. Syr, jogurt, lucinu, smotanu, maslo.. papa bez problemov..Takze my zostaneme na ha pokym sa bude dat 🙂
ahoj. kazde babo je ine, my sme prechadzali z hydrolyzátu na obycajne a v pohode. by som poskusala, ak ti robilo toto mlieko dobre tak s nim skus pokracovat a uvidis. mojej malej osobne beba nerobila dobre, prešli sme potom na amilk, ale poznam vela mamiciek co ju davaju a su spokojne ..