Ahojte, mám 6týždňové bábätko, skúšam kojiť, ale moc sa mi nedarí takže odsávam a kŕmime z fľašky + 1 dávku denne dávame UM - na odporúčanie doktorky keďže zo začiatku pomaly priberala. Teraz už priberá pekne, ale celkom mi vyhovuje že má tú jednu dávku denne, lebo tým pádom je na to zvyknutá a keby ideme preč, nemusím sa báť či jej sadne (nemám mlieka nejako extrém veľa aby som zamrazila dosť).
Momentálne ju dokrmujeme BEBA Supreme pro 1, ktorá je ale z najdrahších, čo je mi celkom ľúto keďže polku až trištvrtinu po mesiaci vyhadzujeme. Vedeli by ste mi poradiť mliečko ktoré vám dobre zniesli po prechode z tejto? Zatiaľ rozmýšľam nad BEBA Comfort alebo Nutrilon Advanced. Tráviace problémy nemá žiadne, len veľa prdká a trošku si odgrcne, úplne minimum - aj z mm aj z um, kaká sama cca raz za 4-7 dní.
@m_237 ja by som vysadila um, kym nepotrebujes. Ono pokial mliecko sadlo, tak aj neskor by malo byt ok. Ja som takto dokrmovala 2m a potom od 6m som sa vratila k tomu istemu, ked som nestihala odsat.