Ahojte,chcela by som sa poradit,moj syn ma rok a prechadzame na UM,ale absolutne mi odmieta flasu,skusala som uz aj inu znacku UM aj inu flasu,ale nezoberie ju ani do ust a hned su place. Myslim,ze hladom netrpi,cez den by zjedol aj nas,co sa tyka prikrmov. Ale to mlieko teda strikne odmieta.Mate nejake rady?Prosim nepiste mi,dojcit dalej,na to sa nepytam.Dakujem
@stellarstar skusala som taky co mal na vodu a potom z neho odmieta aj vodu🤦
@karinabol pre neho to nie je mlieko iba krmenim, myslim to dojcenie, takze preto to odmieta. Ak si sa rozhodla tak narazovo prestat, je to bezna reakcia. Este rocne dietatko nerozumie, preco nemoze mat teba a prsnik, ked to tak doteraz bolo. Mozno naozaj ten poharik vyskusat. Ale hlavne citlivo reagovat na jeho nesuhlas. A zase nikde nie je napisane, ze to um skutocne potrebuje, kedze teda, podla tvojich slov, papa dobre
@stanislavicenka prave prso uz vobec nepyta,spokojne zaspí aj bez neho,spi celu noc,len co sa vody napije,tak neviem ako velmi tlacit na to UM
@stanislavicenka v podstate mi ide len o to,aby mu nutricne nieco nechybalo
@karinabol Pridaj syry (cottage, mozzarelu), ja dávam aj tvrdý syr (babybel napríklad), občas aj tvaroh. Smotanové omáčky sú tiež zdroj. Odporúčaná dávka je myslím ( nech ma opravia ak zle vravím) 350 ml za deň. 100 g jogurtu alebo 30 g syra je ako 150 ml mlieka, teda netreba toho zase až tak strašne veľa. Na večer mliečnu kašu, cez deň jogurt a skoro to máš. Už len trocha syra prípadne niečoho iného a má svoju potrebnú dávku. Ešte môžeš skúsiť pohárik a pokojne kravské mliečko. Možno zoberie. 😊
@karinabol pohár?