Ahojte kocky,
chcela by som sa Vas opytat ci pouzivate Bebu aj ked uplynie 14 dni od otvorenia balenia. tato infoska bola napisana na baleni. My sme kupili narychlo UM,pretoze som mala malo mliecka pre dcerku.Nastastie, mliecka uz mam dost. Dala som jej len jednu davku, tak mi je to luto vyhodit. Myslela som si, ze ju budem mat doma (aj polroka) vzdy po ruke - ak nahodou, hmmm Dakujem za odpovede 🙂
aj my sme pouzivali mlieko aj ked bolo dlhsie otvorene, kym nebolo ako kamen=hrudky...tak ako pisala maryanna, kym bol prasok, tak vzdy 😉 😉 😉 😉
ja som používala sunar, ten sa môže až 6 týždnov držať otvorený, ja som dlhšie otvorené mlieko vyhodila... neviem, mám voči UM rešpekt... nevravím 1-2 týždne dlhšie, v pohode... ale držať doma otvorené, to nie... Chápem, že je to tak pre istotu, ale vraj v lekárnach predávajú aj také vzorky - menšie balenia...
presne tak ako pisu maryanna a nikusa.. pytala som sa na to v lekarni a bolo mi povedane ze pokial je dobre uskladnene, nezvlhne a nezhrudkavie tak je to ok, po case akurat mozu trosku degradovat tie probiotika asi, tak zase nejak extremne dlho isto neskladnovat doma 😉 ..my teraz koncime krabicu Beby otvorenu 7 tyzdnov
nam ties nevidrzi dlho UM ....ties nejakych 6dni
neboj, pokiaľ mlieko nieje v stave že nie prášok ale hrudky, kocky, a keď urobím mlieko tak nieje žlté ale pekné biele tak v pohode....ja som mala raz krabicu nutrilonu ktorá má yť mesiac po otvorení tak aj dva a pol mesiaca a mlieko bolo dobré....poriadne UM uskladni pozatvaraj aby nevyschlo......a bude to ok .....