Zdravim chcem sa spytat moja vypije malo mlieka chcem jej kupit ine pre zmenuvdoteraz sme mali bebu supremepro 1 a 2 a je to kopec penazi nato ze nim plytva tak co bude lepsie mam ostat pri bebe ale comfort alebo kendamil poradte ake mate skusenosti dakujem
Ak jej sedí nemenila by som.
@vyrovnanaosoba tak nie je ale je tam rozdiel 8 eur co mame teraz
@lucia13022023 sedi ale strasne malo vypije tak jej uz asi moc nebere neviem
@petraretra nechapem asi uplne. Preco chces menit ked vyhovuje? Je ti luto ze nema koliky a zapchy? Ona nim neplytva, plytvas ty lebo zarabss zbytocne vela.
Tiež by som nemenila. Ak teda prospieva. Iné je ak nepriberá atď.
Ale ak ide len o to, že pije podľa teba malo, ale priberá dobre, určite by som nemenila. Tak zarabaj menej mlieka, nebudeš musieť vylievať.
@petraretra tak isto radim, tes sa z toho, ze si trafila mlieko a nic jej nie je ...zarabaj menej mlieka a nebudes nic vylievat...ked spravis malo mlieka vzdy vies dorobit dalsie a zas len trocha sprav aby si nasla kolko malej vyhovuje
To je tak, ked sa riadis tabulkami a nie dietatom… vsak ked ti vypije menej, tak zarobim to, co bezne vypije plus max 10ml naviac.
Bud rada, ze mas mliecko, ktore jej nerobi problemy, co by ine za to dali, keby nasupu trafili spravne mliecko.
Moje dieťa vždy pilo menej ako malo. V 4m pilo 90ml. Toľko pijú niekedy novorodenci. Nikdy som sa tabuľkami neriadila, vždy prospieval, priberal, tak som neriešila. Teraz ma rok a pol a max vypije 150ml, toľko pijú pol ročne deti možno. Neriešim.
Nemenila by som, zarábaj menej mlieka, keď ešte bude chcieť tak dorob 30 ml naviac napríklad. Ja by som to nechala tak, načo dabat babylove za 5e keď bude mať koliky alebo sa jej zmení stolica, hocičo môže byť... Nechaj bebu
A kolko ma mesiacov, ked uz ste mali aj supremepro 2? Či je to UM ešte nutne davat lebo z prispevku to nie je jasne. Naša nepije vôbec podľa tabuľky, tak robím tolko, koľko priemerne vypije, ak ešte chce, tak dorobím.
@petraretra kolko ma dieta mesiacov a kolko zarabas ako casto?ved uz musi mat aj prikrmy ci?dieta moze menej jest aj kvoli teplu.nemenila by som ak sedi
@cyberk ja sa tabulkami urcite neriadim ale podla mna je malo ked vypije 90ml aj to niekedy ledva tolko a vodu vobec ani kvapku v tomto teple
@cyberk 8mesacna
@lucia13022023 no moja teraz ledva 90ml a to ma 8 mesiacov a vodu vobec
@simona92101 ma 8 mesiacov vypije 90ml a vodu vobec obedy zeleninu nechce jest iba banan a jablko
A ako často pije mlieko a je tuhú stravu ? Priberá dobre ?
@petraretra nevypije ani po lyzickach?
@petraretra a kendamil je lacné? Moje deti pili sunar aj pred 15r syn, aj pred 5r synovia.