Poraďte kvalitné umelé mlieko

gabulka333
9. apr 2014

ahojte..chcem sa opytat akym mliekom ste zacali dokrmovat babatko vy ja som pocula ze sunar je najlepsi ze ho dobre znasaju deticky ja som chcela zacat nutrilonom tak teraz neviem lebo zevraj z neho zapeka..prosim o rady

mimik79
9. apr 2014

kazdemu dietatko vyhovuje ine mlecko, my sme zacali Bebou Ha ale cca v 6 mesiacoch prestala malemu chutit, mozno uz viac vnimal tu chut, bola horka, dovtedy mu to nevadilo.presli sme na Sunar Complex a to papame doteraz. je chutovo lepsie a nemal nikdy z neho ziadne traviace tazkosti. myslim ze vsetky mliecka su dost podobne, musia mat to zlozenie vitaminov ale jedneho mozu zapekat, ineho zas nie, treba skusit ale nema sa menit casto, nechat jedno aj pocas dvoch - troch tydznov a uvidite, a ja som tiez od viacerych pocula ze Sunar deticky znasaju dobre

nicolle21
9. apr 2014

ja si myslim, ze co dieta, to ina reakcia.. ja som zase pocula velmi dobre odozvy na Hami.. my sme na Nutrilone od narodenia a maly nebol zapeceny ani jediny raz.. zato poznam deticky, ktore zapekalo komplet vsetko a nakoniec skoncili na obycajnom kravskom mlieku a bol pokoj.. treba poskusat, co sadne tvojmu, mozno bude dobry Nutrilon, mozno Sunar, uvidis..

kitty88
9. apr 2014

@gabulka333 tazko povedat, naozaj kazdemu sadne nieco ine... ja som zo zaciatku davala nutrilon, ale mala z neho krce, brusko ju bolelo, presli sme na hipp a uplne super. chvilku sme skusali aj hami, no z neho sa zas vzdy povracala a okrem toho bolo hnusne sladke... vela mamiciek odporuca aj babylove z dm, no s tym nemam ja osobnu skusenost, za nas mozem odporucit to hipp bio combiotic

ellca123
9. apr 2014

my sme boli od 1r. na nutrilone, ale specialnom PEPTI - koli alergii na mlieko
dcera mala posilnenu imunitu a v skolke sa dlho drzala zdrava /osahuju aj nejake probiotika..../

merynka3
9. apr 2014

hipp bio combiotik... jednoznacne
hami vyrabaju poliaci, to by som neriskovala....
nutrilon je horky - zevraj... neskusali sme

marilea
9. apr 2014

Ahoj...pracujem na detskej ambulancii a u nás najlepšie ide Nutrilon a Beba tie si najviac pochvaľujú mamičky a k tomu ak by si bola ty alebo manžel alergik,tak by ti mohol pediater predpisovať hypoalergenné mliečko na recept a mala by si ho o polovicu lacnejšie 🙂

m_ij_ka
9. apr 2014

@gabulka333 každému sadne niečo iné, ja som mojim dcéram dávala sunar,

evulienkaslx
9. apr 2014

My sme mali Bebu AR do 6. mesiacov (je aj na predpis, ked ma babo reflux), potom Beba HA. Kamosky mali Nutrilon. Spokojnost.

sashha
9. apr 2014

Každému dieťatku sadne iné, ja (ešte stále dávam) malému Nutrilon.... vyskúšali sme rôzne, všetko vypil, ale vybrala som nakoniec aj tak Nutrilon 🙂

gabriela72
9. apr 2014

Sunar je naozaj chutný, ale keď chceš mať spokojné bábätko ako ja, tak vyskúšaj HIPP. Je chuťovo podobný Sunaru, ale omnoho lepší. Je Bio a obsahuje aj probiotiká na trávenie, takže nezapeká. My sme vyskúšali aj Nutrilon, ale je to ten najvačší humus so super reklamou. Malý mal kŕče, nekalal, zvracal, ale lekárka nám ho stále nútila. Vraj si zvykne...no , nech si zvyká ona HIPP je super. Nedám naň dopustiť.

gabriela72
9. apr 2014

@marilea Hej, lebo si od nich za túto reklamu platená. Prečo nenapíšeš, že obsahuje výťažky z cibule a tie spôsobujú tie tráviace ťažkosti, s ktorými my mamy potom bojujeme. NUTRILON je ten najväčší hnus, aký môže mama svojmu dieťaťu dať!!!!!

miselka007
9. apr 2014

Zienky a mate niektora skusenost s francuzskym mlieckom?Dnes som ho kupila ale az rano ho dam malemu prvykrat keby mu nahodou nesadlo tak aby sme neboli celu noc hore.Od porodnice zatial mame Nutrilon ale ak mam pravdu povedat tak je dost drahe toto mliecko.No uvidim ako mu sadne francuzske 🙂

gabriela72
9. apr 2014

@gabulka333 Vyskúšaj HIPP, alebo Sunar Complex. Oba sú fajn, bábo bude spokojné a zdravé a Ty tiež. HIPP je Nemecký, tam sa aj vyrába, takže kvalita zaručená.

gabriela72
9. apr 2014

@miselka007 áno, ale je ťažké na trávenie a neobsahuje všetky potrebné živiny, takže Ti bábo nebude dobre priberať a bude často choré.

jasminam
9. apr 2014

my sme mali nutrilon,ale ten malemu nerobil dobre,chuti mu beba,a skusili sme aj babylove to bolo vyborne aj cenovo,ale sa u nas nedalo dlho zohnat babylove2 tak sme na bebe,

miselka007
9. apr 2014

@gabriela72 aha,dobre vediet....dakujem

gabriela72
9. apr 2014

@miselka007 Ak chceš lacné a kvalitné, tak Sunar...

zuzkyna
9. apr 2014

HUMANA

sluci
10. apr 2014

Hipp alebo Hami... Beba a Nutrilon sme skušali ako maličký koli mojej alerii ale malému hned po zavedení príkrmov prestalo chutiť... Navyše nás Beba dosť zapekala.... kupujeme Hami a som maximálne spokojna... už prechádzame na kravské a malému nevadí ked pije raz to a raz to... 🙂 ale popravde k tejto otázke by sme mohli napísať všetky druhy... ako ktorému dieťatu sadnú... inak super je aj Babylove... ale mávajú dosť často výpadky :(

marilea
10. apr 2014

@gabiela72 nie som od nikoho platená,iba som napísala čo v našej ambulancii najčastejšie ide! A už vôbec nerobím nikomu reklamu...nie som tu na modrom koníkovi kôli reklame! Do teraz som neprispievala na tieto fora a asi ani nebudem,keď sa hneď takto navážate za názor.

stormie
10. apr 2014

Nutrilon ale kupovany v rakusku pod nazvom Aptamil

009mata009
3. júl 2019

@gabulka333 nam nutrilon nevyhovoval. . Ja mam bebu a zatial som spokojna