Poradíte umelé mliečko?

monculik5
16. feb 2012

skusila som všetky druhy z nutrilonu ale drobec ma stale nejake krče a nemože sa vykakat tak by som chcela zmenit mličko ale neviem ktore nemam skusenosti tak by som chcela radu DAKUJEM

zdenda86
16. feb 2012

my sme mali HAMI a bolo dobre,ale aj tak by som ti doporucila davat aj probiotika napriklad Biogaja kvapky.

vivusika
16. feb 2012

to je ťažko radiť, Dcéra tá papala iba nutrilon a všetko v pohode. Malý bol kojený, ale pri dokrmovaní večer som vyskúšala tiež dosť mliek - Nutrilon a nakoniec som zostala pri Hami, to mu aj chutilo a nemal ani problémy s bruškom 🙂

mimuska2
16. feb 2012

My pouzivame sice len na dokrmovanie bebu a sme spokojny🙂

23janka
16. feb 2012

ja som vyskusala vsetky druhy a jedine co chcela bolo HAMi a mala ho pije uz 8 mesiacov.

kvetinqa
16. feb 2012

kazdemu vyhovuje nieco ine. My sme na nutrilone, vyskusali sme aj ine mlieka, lebo maly odmietal pit. Ale podla mna su chutovo veeeelmi podobne.. najdi si take, z ktoreho drobec nebude mat koliky, ktore mu sadne a pri tom ostan..

solinkarka
16. feb 2012

aj my sme na Hami a zatial vsetko ok 😉

lucinta21
16. feb 2012

materske mlieko je jedinecne svojim zloženim a nutrilon je mu najviac podobne.. ma zložku prebiotik ( GOS/FOS) ktoru ma len nutrilon a podboruje imunitu babatka, žiadne iné mlieko neni tak podobne materskemu ako nutrilon..
hami je tiež velmi kvalitne mlieko ale nutrilon ma naviac take nadstavbove zložky, aby bolo dieta zdravsie, lepšie prospievalo, atd..určite nedavaj bebu alebo nutradefense, sunar.. tie mlieka neobsahuju nic naviac.-

littledevil
16. feb 2012

My pijeme Sunar, tiez sme vyskusali asi vsetky UM, ale najviac malym chutil Sunar. Mladsi ma uz 2 roky a este stale pije len Sunar 🙂 .