Pekny vecer prajem.Neviem z akeho dovodu stiahla predajna DM z pultov mlieko Baby Love 12+ ale dcerka ma 18 mesiacov a toto mliecko papala poslednych sest a velmi jej chutilo.Na moju otazku v predajni preco toto mlieko nemaju mi nikto nevedel odpovedat vraj im to v centrale neoznamuju ale proste ho nemaju a a nevedia ci vobec bube v buducnosti.Maju vsak 10 + neviem vsak ci toto mlieko bude dcerke stacit preto sa Vas chcem spytat ci nemal niekto podobny problem a ak ano ako ho vyriesil. Dakujem za odpoved.Erik
Ja som vyskusala pri synovi asi 4 znacky a vrelo odporucam klasiku - Sunar. Vsetky mlieka mi smrdeli, po Bebe sa mi maly dost skaredo vyhadzal. A Sunar pekne vonia 🙂
@erik77 ahoj ja som malej davala babylove len do roka ale mavali sme problemy so zhananim mliek akehokolvek cisla. Ja som pobehala vsetky okolite dmky aj v inych mestach. Oni mavali casto vypadky mliek bo je velky zaujem on. A ked ich mali som vzdy nakupila aby son mala aspom na 2 mesiace. Ale si myslim ze ked uz mas tak velke dieta ze nic sa nestane ked jej uz ani umele mlieko nedas. Pripadne ked nemali dlksiu dobu davala som od Hami tie malej tiez chutili.len su o par eur draksie.ale nic sa nestane ked kupis aj to 10+ sice ju tak nezasyti ale urcite sa nic nestane.
By som chcela mat tvoje problemy. 18mesacne dieta uz predsa nema zaklad stravy v (umelom) mlieku. Tak ake "stacit"? Je to pre dieta taky isty napoj ako voda alebo dzus alebo kakao. Mozes jej dat uplne hoci jake, kludne aj pre novorodencov, alebo aj obycajne mlieko.
Ja si myslim, ze skor ide o vypadok. Skuste 10+ a pockajte, ci nepride znovu. Preco by ho nevyrabali? Ako daleko to mate do Rakuska? Mozete skusit Aptamil (nas Nutrilon) alebo Milupu (nase Hami) kupit cez Baby days lacnejsie, ak si vybavite kartu Bipa v Bipa drogerii. Alebo ten Sunar, ci French lait - to je vraj tiez cenovo fajn, to som neskusala...Mojim detom nic nevadilo, mali Nutrilon, aj Babylove, aj Hipp som im dala vyskusat, ci Hami, ci Sunar...ci odstriekane materske, vsetko pili rovnako 😀 Samozrejme, nedavala som im jedno cez druhe v kratkom case, aby sme si rozumeli.
Maslenka 47!!!!!!!! Ty nepoznas problemy mojho dietata tak mi tu neodpovedaj uplne od veci !Nepytal som sa ta co ma jest moja dcera ale otazka znela ci jej bude to mlieko stacit.je to pre nu dolezite pretoze prikrmy odmietaa nevie si s tym radu ani gastroenteroligicka!ale ty si svojim detom nanut ake mlieko chces ja to robit nebudem lebo mi vsetky ostatne dcerka vyvracala.a vyskusal som 5 druhov.jedine baby love jej nerobilo problemy takze mojej dcere nie je jedno ake mlieko zje.Nie je to pre nu dzus ale hlavne jedlo.bohuzial!!teraz to tak je!.otazka znela ci to mlieko nebude slabe oproti 12+!!!!!
dievcata neviete aka je cena na mliecku 1 a je tam viac znaciek sak som stoho mimo 😀
To by aj mna zaujimalo, ja som chcela v tychto mesiacoch prejst na mliecko BL 12+ a tiez ho neviem najst. Nemci ho predajavu pod nazvom Kinder-milch a da sa u nich objednat dokonca online https://www.dm.de/babylove-kindermilch-ab-dem-1...