Pomôžte mi ohľadom dojčiacich mliek

8. máj 2021

Pekný deň prajem, som prvorodička a súrne potrebujem poradiť. Nespustil sa mi mlieko (ale budem to ešte skúšať a snažiť sa).
Čo mám kúpiť ako náhradu materského mlieka pre novorodenca? Na trhu je toho veľmi veľa a ja sa v tom nevyznám. Neviem čo mu môžem dať papať, keď je ešte také malinké.

1mina
8. máj 2021

Znaciek je hrozne vela a samozrejme kazdemu babu moze sadnut ine... ale ja uz pri druhom dietati mam Bebu comfort HM-0 a za mna super mliecko nikdy nebol problem s kakanim ani nicim...samozrejme musite kupit cislo 1 to je od narodenia 🙂

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
basska_b
8. máj 2021

A koľko dní si po pôrode? Aby sa pustilo tak, že prúdom tečie, to môže trvať aj 10 dní. Veľkosť žalúdka je ako čerešna. Veľký objem tam netreba.

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
simona92101
8. máj 2021

Opytaj sa v porodnici cim dokrmovali a nazaciatok skus.u nas davali sunar HA,ale dcerke nerobil dobre,zapekal.tak isto aj Nutrilon.nakoniec sme skoncili pri France lait premium comfort a konecne bolo doma kludne babatko.ako pisu vyssie,kazdemu babatku sadne ine,treba vyskusat.nie vsak casto po sebe menit mlieka,to tiez nerobi dobre.drzim palce