Pekný deň prajem, som prvorodička a súrne potrebujem poradiť. Nespustil sa mi mlieko (ale budem to ešte skúšať a snažiť sa).
Čo mám kúpiť ako náhradu materského mlieka pre novorodenca? Na trhu je toho veľmi veľa a ja sa v tom nevyznám. Neviem čo mu môžem dať papať, keď je ešte také malinké.
A koľko dní si po pôrode? Aby sa pustilo tak, že prúdom tečie, to môže trvať aj 10 dní. Veľkosť žalúdka je ako čerešna. Veľký objem tam netreba.
Opytaj sa v porodnici cim dokrmovali a nazaciatok skus.u nas davali sunar HA,ale dcerke nerobil dobre,zapekal.tak isto aj Nutrilon.nakoniec sme skoncili pri France lait premium comfort a konecne bolo doma kludne babatko.ako pisu vyssie,kazdemu babatku sadne ine,treba vyskusat.nie vsak casto po sebe menit mlieka,to tiez nerobi dobre.drzim palce
Znaciek je hrozne vela a samozrejme kazdemu babu moze sadnut ine... ale ja uz pri druhom dietati mam Bebu comfort HM-0 a za mna super mliecko nikdy nebol problem s kakanim ani nicim...samozrejme musite kupit cislo 1 to je od narodenia 🙂