Ahojte, dcérka má pravdepodobne koliku , v predošlej diskusii mi viacej mamiciek písalo ze im pomohlo hipp mliecko combiotik, ale nieje combiotik skôr na alergie? Na koliky a bolesti bruska som nasla hipp comfort. Mate niekto skúsenosti alebo viete mi poradiť?
na vsetky zdravotne problemy su špecialne mlieka.. najlepsie je poradit sa s pediatrom
@stela1996 ved ten hipp comfort píšu ze je na koliky zato sa pýtam nato. Malinka ma mesiac a uz mame tretie mliecko z beby mala zápchy, potom sme prešli na babylove ten lekárka povedala ze mame zmeniť lebo mala biele hrudky v stolici tak ze to jej dobre netravi, tak sme kúpili sunar premium a to moc nechce a keď ho aj vypije tak z neho grcka a nevie sa sama vykakat vcera som jej 3x pomáhala rektalnou trubičkou tak rozmýšľam nad tým comfort,uz som zúfalá
Dcere pomohlo velmi.
Tak nam hipp comfort pomohol, maly mal bolesti bruska, nekakal a papá ho dodnes a to ma 7 mesiacov, za nas super
@nikoll1234567 ďakujem moc za odpoveď mi dnes od obeda pijeme comfort a teda naozaj sa mi zdá kludnejsia , len ho nikde nebolo vcera dostať tak som objednala z mall a prišlo až dnes na obed. Modlím sa nech jej to pomôže.
@tehotna40 ano tieto comfort mlieka casto nedrzia v lekárni, treba ich objednat, ja ich tiež cez mall objednávam 😉 a ako sa mate? Pomohlo?
@nikoll1234567 ďakujem za opýtanie, oveľa lepšie. Dávame ku comfort mlieku ešte coliprev a nedá sa to porovnať oproti minulému týždňu. Mne to comfort mliecko aj predpísala doktorka a v žiadnej lekárni mi ho na predpis nevedia objednat, iba tak ze si ho cele hradim, inak by asi nezarobili.
@tehotna40 ano, ved biznis, ale tak clovek kupi len aby dietatu pomohol 🙂 to som rada ze dcerke pomohlo, bolesti bruska aj koliky sme si uzili tiez kym sme zistili ze comfort mliecko pomaha 🤗
každému sadne niečo iné, nam sadlo cobiotik , vyskušaj uvidíš