Hello,
Ako otecko by som nam rad doma ulahcil zivot s pripravou umeleho mlieka. Ktore zariadenie na ohrev mlieka je najpohodlnejsie a najlepsie?
Na cene mi v podstate nezalezi, hladam kvalitu, spolahlivost a komfort.
@pan_dokonaly ja to rogim uplne jednoducho- kazde rano si dam prevarit vodu, necham vychladnut na 40stupnov a dam do termosky. Vo via poharikoch mam nadavkovane UM. Potom uz len nalejem, zatrasiem a hotovo. Vecer (aby som nemusela po tme odlievat vodu z termosky do flasiek) si ich nalejem uz dopredu (iba vodu, nie s UM) a dam do ohrievacky (ja mam Chicco). Ked sa maly zobudi, len pridam UM z via poharika a hotovo. Kazda z tychto dvoch variant trva 15sekund 😉
u nas toto https://www.modrykonik.sk/market/dojcenske-potr...
jednoznacne. kupila som za 15eur vtedy uz sa v tejto kombinacii nevyrabaju. je tam sterilizator na flase dost velky vyuzivala som na avent pohariky, kde som malej mrazila prikrmy. ked som este dokrmovala UM tak sme prevarenu vodu dali na udrziavanie teploty to mas presne nachystanu teplotu akou krmit. teplotu udrzalo 4 hodiny cize do dalsieho krmenia. do vody sme len dali formulu a mohlo sa hned podavat. neskor som v tom varila v pare najprv male prikrmy neskor ked jedla viac tak zeleninovu prilohu k jedlu. teraz este vyuzivame na roztopenie medu napr. lebo krasne si viem nastavit teplotu. aj zmrazene prikrmy som pomalicky v tom rozmrazila. sli sme na vychadzku dala som rozmrazit a potom udrziavat teplotu a ked sme o hodinku prisli domov mala som rovno nachystane na jedlo. aj kasu sme si tam udrziavali konstatne teplu, lebo mala vecerala aj pol hodinku po kuskoch tak to mala aspon stale teple. za tu cenu neskutocne dobry pomocnik
Zariadení na ohrev mlieka je nepreberné množstvo, ale najviac sa mi osvedčila rýchlovarná konvica- zohriala som vodu a fľašu som dala do misky s tou vvodou. Ďalšia možnosť je termoska (nerezová rýchlovarná kovica tiež dosť dlho drží teplotu vody) a treba nájsť pomer, studenej a horúcej vody. To si už presne nepamätám, ale marí sa mi že to bolo na celú fľašu tuším 30 ml horúcej vody, zvyšok bola studená. A do toho nasypať prášok UM. A ešte existuje aj cooler. To je také udelátko, do ktorého sa naleje na jednom konci vrelá voda a na druhom konci vyteká voda v teplote, akú potrebuješ. Najlepšie je totiž pripraviť mlieko čerstvé.
Inak sme mali ohrievatka viacerých značiek, do elektriny aj cestovné do auta. Teraz to už nekupujem, pretože miska s horúcou vodou je najlepšia. Ak mlieko prirýchlo chlapne, treba na fľašu natiahnuť ponožku (čistú).