Pomoc a rady ohľadom zmeny umelého mlieka

flowy
6. máj 2020

Ahojte, chcela by som sa spýtať skúsenejších ako ste na tom boli so zmenou mlieka? Ja som po príchode z nemocnice davala Babylove ale to bola teda katastrofa - záchvaty plaču aj 4 hodiny, bolesti bruška - ale nebol problém s prdkanim.
Zmenila som mlieko na Beba sensitive a hneď po prvej dávke prišla zmena. Prvýkrát spal malý tri hodiny v kuse. Bolesti bruška však zostali ale už neboli záchvaty plaču. Espumisan, Sab ani Balonix nepomáha. Dávam aj biogaiu ale nič.
Toto mlieko má už 6 týždňov a stále žiadna zmena. Chcela som prejsť na Milupu, tú chvália ... včera som mu dala jednu dávku a v celú noc ho bolelo bruško, mal kŕče.
Dnee som dala tiež a tak isto. Mám čakať viac alebo to chápať, že toto nebude to správne?
Nrviem čo robiť....

mmoonna
6. máj 2020

Ahoj, ja si myslím, že nie je dobré meniť stále mlieko. Malé deti mávajú problémy s bruškom, najmä chlapci. Najlepšie by však bolo, keby si sa poradila s pediatričkou. Ja som s ňou konzultovala každú zmenu mlieka, či je to vôbec potrebné. A budeš mať istotu, že robíš dobre.

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
tulipanicek
6. máj 2020

@flowy No hlavne nikdy nedávať nové mlieko na noc. Zásada číslo jeden. Telíčko si zvyká minimálne 2 týždne na zmenu. Každú zmenu treba konzultovať s pediatrom. On poradí či je to potrebné. Naša má problémy s bruškom doteraz a to má 10 mesiacov takze tak. Nám Espumisan čiastočne pomohol. Dávať probiotiká. Okrem BioGaia vyskúšaj Infants dophilus. Ale žiaden zázrak nečakaj. Skôr zmiernenie.Ak budú veľké bolesti bruska pretrvávať, skôr treba riešiť imunologa než X zmien mlieka (preto tieto zmeny treba vždy prekonzultovať s pediatrom)