Ahojte, chcela by som sa spýtať skúsenejších ako ste na tom boli so zmenou mlieka? Ja som po príchode z nemocnice davala Babylove ale to bola teda katastrofa - záchvaty plaču aj 4 hodiny, bolesti bruška - ale nebol problém s prdkanim.
Zmenila som mlieko na Beba sensitive a hneď po prvej dávke prišla zmena. Prvýkrát spal malý tri hodiny v kuse. Bolesti bruška však zostali ale už neboli záchvaty plaču. Espumisan, Sab ani Balonix nepomáha. Dávam aj biogaiu ale nič.
Toto mlieko má už 6 týždňov a stále žiadna zmena. Chcela som prejsť na Milupu, tú chvália ... včera som mu dala jednu dávku a v celú noc ho bolelo bruško, mal kŕče.
Dnee som dala tiež a tak isto. Mám čakať viac alebo to chápať, že toto nebude to správne?
Nrviem čo robiť....
@flowy No hlavne nikdy nedávať nové mlieko na noc. Zásada číslo jeden. Telíčko si zvyká minimálne 2 týždne na zmenu. Každú zmenu treba konzultovať s pediatrom. On poradí či je to potrebné. Naša má problémy s bruškom doteraz a to má 10 mesiacov takze tak. Nám Espumisan čiastočne pomohol. Dávať probiotiká. Okrem BioGaia vyskúšaj Infants dophilus. Ale žiaden zázrak nečakaj. Skôr zmiernenie.Ak budú veľké bolesti bruska pretrvávať, skôr treba riešiť imunologa než X zmien mlieka (preto tieto zmeny treba vždy prekonzultovať s pediatrom)
Ahoj, ja si myslím, že nie je dobré meniť stále mlieko. Malé deti mávajú problémy s bruškom, najmä chlapci. Najlepšie by však bolo, keby si sa poradila s pediatričkou. Ja som s ňou konzultovala každú zmenu mlieka, či je to vôbec potrebné. A budeš mať istotu, že robíš dobre.