Pomer horúcej a studenej vody pri zarábaní umelého mlieka

14. máj 2024

Ahojte, mam novorodenca a musime dokrmovať um. Konkretne mame nutrilon profutura 1 duobiotik. Doma mame baby brezzu stroj na zarobenie mlieka, ale keď sme von a kočikujeme tak si veľmi neviem poradiť. Nosim termosku s horucou a studenu vodu v nadobkach + nadavkovany prašok. Aky pomer horucej a studenej davate? 1/3 studenej a 2/3 horucej? Vďaka.

buducamama
14. máj 2024

Tak toto bolo vzdy aj pre mna tazke, musis odskusat sama. Vyskusaj si pomer spravit doma, viac treba studenej ako horucej. Ale pocitaj s tym, ze vonku voda v termoske tiez chladne, takze zalezi, na ako dlho idete. My mame aj elektricky ohrievac, ten sme vyuzivali na dlhsie trasy autom, mlieko som zarabala aj v kolone v aute😂

matkahelka
14. máj 2024

nikdy som nenosila horucu a studenu vodu, len teplu. a doma pri posteli mam tiez len termosku s teplou vodou. a robim to tak vyse roka. vodu skusam na zapastie. ak sa mi zda teplejsia, chvilu pretrepem, ochladi sa.

111marika
15. máj 2024

Najlepšie keď si to doma odskúšaš. Ja nosím von prach už vo flaške a zalejem vodou z termosky, ktorá je akurát, rátam s tým ze trochu vychladne. A musi jej byť trochu viac keďže prach je už vo fľaške. Tvoje zarábanie bude asi "nadlho" keď už bábo bude hladné, tiež som to aj tak robila.

pandeia
15. máj 2024

Ja davam 1/3 horucej a 2/3 studenej, tak mam odskusane, aby to bolo fajn hned na pitie.