Poľské mliečko Bebilon

verronicka
18. nov 2012

Maminky, dali by ste svojmu babatku polske mliecko Bebilon alebo nie?
(Kamaratka ma moznost mi kupit v Polsku za dobru cenu...a nema mi kto poradit 😀 dakujem za nazory.

tenty
18. nov 2012

@verronicka ahoj, davali sme, ano, bolo uplne v pohode... ale to bolo uz davnejsie... teraz ked saprevalilo tolko skandalov s polskymi potravinami, by som uz nedala 😉

jankavrutky
18. nov 2012

ja viem len od kamaratky,ze ma zlozenie presne take iste ako slovensky nutrilon.vraj to aj v lekarni povedali.takze ja by som dala

verronicka
autor
18. nov 2012

@tenty ...no ved to 🙂 tiez mam kvoli tomu dilemu 🙂

jankavrutky
18. nov 2012

@verronicka detska strava by mala byt kontrolovana vsade.aspon myslim

brnka
18. nov 2012

@verronicka jasne, pouzivali sme, je to v podstate polsky Nutrilon 🙂

evka4
18. nov 2012

@verronicka my ho pouzivame doteraz. striedam slovensky nutrilon, rakusky aptamil a polsky bebilon a dcerka s tym nema ziaden problem. je to v podstate to iste.

verronicka
autor
18. nov 2012

@evka4 ano aj my sme mali uz aj Aptamil aj cesky a slov. Nutrilon a problem nemal 🙂 len znamy okolo mi vyhovaraju ten Bebilon stale, lebo je z Polska...ved vies 😀 ale ja si tiez myslim ze by mal byt v pohode.

anickaaa6aaa
19. nov 2012

Je to to isté...Všetci z okolia dávajú z Poľska...Kukni zloženie a sama zistíš.A u nás býva niekedy viac zatajených škandálov, čiže Poliaci nie sú až takí zlí...Len naši slovenskí predajcovia to nevedia prežiť, že kopec slovákov chodí na nákupi tam a nie k nám...Nemáš sa čoho báť... 😉

tortelinka
19. nov 2012

@verronicka je to to iste, davame aj my, aj madarsky milumil...ziaden problem

sarka9832
19. nov 2012

mali sme,bola som spokojna,zlozenie ma presne ako nas nutrilon,ale potom som presla na mlieko z Dmky je este lacnejsie a vyrabane v nemecku znacka BABYLOVE 600g asi 5eur,s tym tiez max.spokojnost a pouziva ho vela kamaratok

pettkab
19. nov 2012

Ahoj aj ja som davala polsky Bebilom je to to iste zlozenie ako nas Nutrilon davala som ho od 2mesiacov do 1 roka a odporucila mi detska doktorka.Ja som v polsku kupovala aj detske caje granulovane tu na Slovensku su Hipp ale ako sa tam volaju tak to si uz nespomeniem a ceno to je riadny rozdiel na SK som kupila Nutrilon 400g za cca 15 eur v Polsku cca 8 eur podla kurzu

stanislavao
19. nov 2012

my mame bebilon asi od cisla 2 a je to presne to iste ako nutrilon. zlozenie je to iste. ked mate moznost, kludne si ho kupte.

vierkasteffi
19. nov 2012

ja som tiež dávala bebilon je skoro o polovicu lacnejší a to isté zloženie 😉

bibistec
19. nov 2012

je to nutrilon len v kazdej krajine sa vola inac a nebala by som sa, co sa tyka polskych potravin, ten skandal je asi taky ze slovaci tam nakupili velmi nekvalitne vyrobky az pokazene a z toho boli problemy, v polsku poliak brak nekupi. urcite by som sa toho nebala, je to kontrolovane

pettkab
20. nov 2012

nie 400 ale 800g

verronicka
autor
21. nov 2012

@pettkab no ved prave to vyjde skoro o polovicu lacnejsie nez u nas 🙂 takze si ho dam kupit, ten osial okolo Polskych vyrobkov si myslim zase neni treba brat tak vazne...ale pochybnosti boli, predsa len je to moje dietatko tak chcem pre neho len dobre 😉

slava76
21. nov 2012

My ho pijeme v pohode a nikdy som sa nad tým nezamýšlala či dať alebo nedať.. ... či je to v Poľsku, či v Madarsku alebo inde alebo u nás človek nevie kde a čo sa môže stať, kde a čo je zahrnuté.. Ani u nás na Slovensku nieje istota.. nevieme čo kde je chybné.. Raz vajcia, raz kravy, raz... .Vždy sa niečo nájde.. Neboj sa a kľudne ho dávaj... ak môžem odporučiť daj si kupiť aj kašičky bebovita su tiež super a fajne chutné a za super cenu... Dávala som ich pri dvoch deťoch a teraz ak podrastieme tak začnem dávať aj pri tretej.. je to kašička niečo ako nutrilon... ale tiež iný názov... 🙂

pettkab
23. nov 2012

@verronicka Ja som sa ho bala tiez zo zaciatku kupit ale ked mi onom povedala doktorka tak som uz nevahala.Malej som davala 1.2.3.A ked som isla do polska tak som si kupovala po celom kartone tak sa neni coho bat.