Ahojte, prosím vás, podla čoho zistím, že mám už prejsť z mliečka PRE na 1 a potom z 1 na 2 atď ? Je to podľa veku dieťaťa presne, alebo ako dlho môžeme ostať na PRE ?
kludne mozes zostat na jednotke my mame nutrilon anticolics a to 2 ani nie je tak sme na 1 moja bude mat zajtra 9 mesiacov
PRE sa najviac podoba materskemu mlieku, preto sa moze podavat v principe neobmedzene, ako sa moze aj neobmedzene dojcit. Takze PRE mlieka pozes podavat cely cas, ako keby dieta bolo dojcene, nemusis nikdy menit.
1 a 2 mlieka su viac-menej iba pre kseft firiem, ale urcite by som ich nepodavala skor, ako je to odporucane na obale alebo lekarom.
Uplna blbost su podla mna 3 a tzv. junior mlieka. To uz deti s kludom mozu pit normalne mlieko, samozrejmen, ak nemaju prave alergiu na mlieko. Radsej prirodzene mlieko ako technologicky vysoko spracovany produkt, na ktorom niekto dobre zaraba. Ale to je moj nazor.
pouzivame Babylove PRE BIO.
2-ka, sa zväčša dáva po 6.mesiacoch...
@mirka1611 a nie je tam nikde napísané, od-do akého veku / mesiaca sa má podávať? kedysi tak aspoň na nutrilone bolo...