Kupovali ste Bebu v Rakúsku?Neviete pod akým názvom sa tam predáva?
Beba, 800g balenie v plechovej dóze.
beba,predava sa v plechovej doze.ja ju pouzivam.hustotu neviem porovnat s tou slovenskou,lebo tu som este neskusala.😉
Ani v Italii se nemeni nazev - prodava se v lekarne, v plechove doze
Beba je v celej europe Beba pokial sa nemylim 😕 V nemecku a anglicku je to kazdopadne tiez beba.
Volá sa to Beba, ale je omnoho drahšia ako u nás 😖
Vola sa beba a vobec nie je drahsia,u nas stoji 900g balenie 23eur a tam 12eur..to si myslim ze sa oplati,ja odkedy nemam narok na preplacanie z poistovne ju kupujem iba tam a mam pocit ze malinkej aj viac chuti..
Beba je všade v EU beba a v Rakúsku je istotne lacnejšia, my sme kupovali tú v papierovej krabici s bifidusom, hlavne keď sú napr. v BIPA akcie baby days mínus 10 percent. Alebo väčšinou sú v Rakúsku také akcie, pod hlavičkou: kúp 2 balenia a dostaneš tretie zadarmo, alebo kúpiš dve balenia a platí špeciálna akciová cena. Bežne to platí pre drogistický tovar, ja tak kupujem všetko prášky na pranie, aviváže, šampóny a pod. POZOR: mlieka pre dojčatá sa predávajú v DROGÉRIÁCH (pozri SCHLECKER, BIPA, DM, všetko najbližšie od BA v Hainburgu MUELLER v Bruck an der Leitha) a nie v lekárńach ako sa to bežne na Sk robí. Lekárne predávajú spravidla len lieky.
Beba 😉
Ahojte, viem ze diskusia bola pred rokmi...ale neviete kolko stoji teraz krabica 600gr Beby 1tky v Rakusku? velmi by mi to pomohlo, dakujem 🙂
Miska dakujem velmi pekne 🙂 to je ako u nas na SVK. Pekny vecer 🙂
My sme mali jedno balenie, tiez sa predavala pod menom Beba. Bola vsak hustejsia ako ta, ktoru predavaju na Slovensku.