Pod akým názvom sa predáva Beba v Rakúsku?

chavierka
8. nov 2011

Kupovali ste Bebu v Rakúsku?Neviete pod akým názvom sa tam predáva?

zebra41
8. nov 2011

My sme mali jedno balenie, tiez sa predavala pod menom Beba. Bola vsak hustejsia ako ta, ktoru predavaju na Slovensku.

gale1
8. nov 2011

Beba, 800g balenie v plechovej dóze.

kilian
8. nov 2011

beba,predava sa v plechovej doze.ja ju pouzivam.hustotu neviem porovnat s tou slovenskou,lebo tu som este neskusala.😉

irriss
8. nov 2011

Ani v Italii se nemeni nazev - prodava se v lekarne, v plechove doze

anjelicek26
8. nov 2011

Beba je v celej europe Beba pokial sa nemylim 😕 V nemecku a anglicku je to kazdopadne tiez beba.

helsinka
8. nov 2011

Volá sa to Beba, ale je omnoho drahšia ako u nás 😖

novamaminka
8. nov 2011

Vola sa beba a vobec nie je drahsia,u nas stoji 900g balenie 23eur a tam 12eur..to si myslim ze sa oplati,ja odkedy nemam narok na preplacanie z poistovne ju kupujem iba tam a mam pocit ze malinkej aj viac chuti..

maggie2
8. nov 2011

Beba je všade v EU beba a v Rakúsku je istotne lacnejšia, my sme kupovali tú v papierovej krabici s bifidusom, hlavne keď sú napr. v BIPA akcie baby days mínus 10 percent. Alebo väčšinou sú v Rakúsku také akcie, pod hlavičkou: kúp 2 balenia a dostaneš tretie zadarmo, alebo kúpiš dve balenia a platí špeciálna akciová cena. Bežne to platí pre drogistický tovar, ja tak kupujem všetko prášky na pranie, aviváže, šampóny a pod. POZOR: mlieka pre dojčatá sa predávajú v DROGÉRIÁCH (pozri SCHLECKER, BIPA, DM, všetko najbližšie od BA v Hainburgu MUELLER v Bruck an der Leitha) a nie v lekárńach ako sa to bežne na Sk robí. Lekárne predávajú spravidla len lieky.

katka3012
8. nov 2011

Beba 😉

lutost
17. okt 2016

Ahojte, viem ze diskusia bola pred rokmi...ale neviete kolko stoji teraz krabica 600gr Beby 1tky v Rakusku? velmi by mi to pomohlo, dakujem 🙂

michala.s
17. okt 2016

@lutost Nasla som Beba optipro 800g balenie stufe 1 za 13,45 v Dmke a potom som nasla este Beba comfort ( specialna) 600g balenie za 12.95 a na nej je pisane od narodenia

lutost
17. okt 2016

Miska dakujem velmi pekne 🙂 to je ako u nas na SVK. Pekny vecer 🙂