Maminky ahojte hľadala som v minulých príspevkoch ale nenašla som nič na náš problém. Synčekovi bolo od 5 mesiacov predpísané mliecko Neocate kvôli podozreniu na AKB a silnému refluxu. S papanim ho nemal žiadny problém. Avšak ideme v piatok na gastro a Dr nám kázala urobiť doma kvázi eliminacny test a nasadiť 3dni pred kontrolou klasické umele mliecko aby sme zistitli či alergia ešte pretrváva alebo bude stále robiť šarapatu. Lenže problém nastáva v tom, že mi odmieta úplne vypiť hocijaké iné UM. Sú podstatne chutnejšie a sladšie. Nie je vôbec zvyknutý na tu chuť a vo všeobecnosti myslím že mu sladké moc neberie. Prosím ako ste to riešili ak máte s tým skúsenosti ? Skúšali sme zatiaľ mlieko z Dm a nutrilon. Rozmýšľam dnes ešte ísť kúpiť Hippko lenže sa bojím že to dopadne ako vždy že cucne vypľuje a koniec. Prikrmy papame pekne len musí aspoň tri dni teraz trosku viac mliečka len čo keď žiadne nechce :( pripadne je nejaké mliecko ktoré je horkejsie? Ďakujem a krásny deň prajem
@28dena4 na Tvojom mieste by som sa poradila prave na tom gastre, aby si mu nedala nieco, kvoli comu nakoniec tie testy nebudu moc robit. Zavolaj tam cimskor, aby ste to do piatku stihli.
Sunar je najsladsi, beba najhorkejsia
A ono chvilku trva kym si dieta zvykne na novu chut
@28dena4 ževraj je Sunar najsladsi, nám tak na pohotovosti povedali. A teraz máme Beba AR a ta je horkastá, nakoľko ma stiepenu bielkovinu.
a rozmýšľala si nad tým, zmiešať to neocate s iným? napríklad 1 odmerka neocate a 1 iného, postupne 1 neocate, 2 iného.. Asi ide o tú mliečnu bielkovinu, a s tout takto do kontaktu príde tiež.
Neviem kolko má malý ročkov ale musí to byť umelé mlieko?? Nemožte vyskúšať klasické kravské?prípadne ho zahustiť krupicou?