Mamicky pomoc. Dosla som so syncekom domov z porodnice s tym, ze tam mu dali ako prikrm Nutrilon HA. Tak sme ho kupili aj domov a fungoval na tom. Teraz, ked uz podrastol, tak mam pediatricka odporucila prejst na obycajne mlieko, bez HA, nakolko nema ziadne alergie ani dovod a zaludocek by uz nemal mat nejaky problem so zmenou mliecka. Boli sme na gastre a tam nam lekarka povedala, ze naj mliecko je podla nej Sunar. Tak sme kupili Sunar a zacala som mu davat. No nejako mam pocit, ze aj by jedol, ale totalne mu nechuti. Je to mozne? stretli ste sa niektora s tym, ze takemu miminku moze nechutit mlieko? Cely den place a vidim, ze je hladny. Zoberie flasu, potiahne, krici, zasa flasa, potiahne, krici. Toto do dnesneho dna nerobil. Ci nechat ho este viac vyhladoviet? A zvykne si? No len nie som s tym stotoznena u trojmesacneho, nechavat ho vyhladoviet. Dakujem za pomoc a precitanie.
Ja som tie mala beba ha v nemocnici neskor som zmenola ale v ramci znacky beba na beba comfort slusila by som obycajny nutrilon namiesto Ha nutrilonu a uvidis alebo sa vrat k Ha ja som mala ha do 6mes ,potom presla na comfort (tiez nemame alergie a nic podobne)
Ten Sunar mame len dnes a chcela som prejst na neho ako som vyssie pisala, lebo MUDr. na gastre mi dala prednasku o tom aky je ovela zdravsi a najblizsi materskemu mliecku. Len moze take male miminko uz mat vybudovanu ,,nechut” k inemu mliecku?
Dakujem za rady. Lebo som blba :( uz som mu urobila ten a pekne spapal a spinka.
Ahoj prosím nepočúvaj niektoré rady doktorov nech ti ho príde pobaviť keď bude kričať od hladu. Nemen mlieko vôbec necháj mu to co jemu pasuje. Tieto mudre hlavy nemôžem počúvať. Mne povedala MUDr. Keď mal malý koliky že deti nemajú koliky oni sú len rozmaznané. Nechať vyrevať atď. Hneď ju humor prešiel keď dostal malý také bolesti že mu od. Plaču vyšiel pruh na pupku.
len tak zo srandy moja teta je zdravotacka a tvrdi ze sunar je to najhorsie mlieko 😂 tak si vyber nemala si menit znacku.. kazdemu babatku sedi ine umele mlieko
@masenkamedvedova to snad nemyslis vazne??? ako moze byt rozmaznane take miminko? co jej sibe?
@bibih ahoj,no neviem prečo ste menili ten Nutrilon ak vám sedel za sunar.podla mňa blbosť..očividne mu nechutí,ja neviem koľko máte ten Sunar,ale vrátila by som sa k predchádzajúcemu mlieku ak prosperoval a nemal zdravotný problém