Po akom čase ste vymenili umelé mlieko pri zapekaní?

dada7701
10. sep 2013

Ahojte baby, po akom čase ste vymenili UM ked Vaše bábo zapekalo ? Začala som dávať Babylove, ale s tým,že ešte sme mali zásoby mrazeného+to čo som odsala,tak sme to striedali, bolo to ok, ale dnes malu už zapieklo, bolelo ju bruško,tak som jej musela pomôcť r.rúrkou...Vraj nie je dobre striedať UM ?! ale čo ked jej nesedí ??

barborieta
10. sep 2013

My sme prechádzali z Beby na Nutrilon a vtedy nás tiež zapekalo. Babylove nepoznám, neviem akej kvality je to mliečko. Ale nám veľmi pomohla doktorka keď nám poradila probiotika dophilus infantis, ktoré pomáhajú tráviť UM a od vtedy nemáme vôbec problém. Báboo si tiež musí na nové mliečko zvyknúť, pár dní by som počkala. Možno by som to na tvojom mieste tiež vyskúšala. Pozor na častú zmenu UM, vraj to vyvoláva alergie u detičiek. Nám ešte pomáha to, že každý deň cvičíme s nožičkami, často bábo nechávam bez plienky aby kopalo nožičkami a raz do dňa zarábam mlieko do fenikového čaju (sáčkový, nie granulovaný)...

asimonka
10. sep 2013

My sme mali tiez problemy zo zapekanim. Od dvoch mesiacov nasa malinka papala beba ha z tej mala zelenu stolicu tak sme presli na babu pro a ta ju silno zapiekla. Ja som hned v ten den isla do dm drogerie a kupila jej mliecko hami 1 na odporucanie kamaratky a po precitani roznych for. Cize som menila v priebehu kratkeho casu a nastastie je to ok. Hami nam zatial sedi a dokonca obcas kombinujeme aj s Mm a je to v poriadku. A kolko ma tvoja malinka? Lebo od 3. Mesia cov mozes. Davat aj probiotika na lepsie travenie! Nam to pomaha davame bio gaya kvapky!!

dada7701
autor
12. sep 2013

@asimonka mala bude mať 20. 3 mesiace, takže už by som mohla skúsiť tie probiotiká...

lucia006
13. sep 2013

Mojmu syna zapekalo z nutrilonu,hami,france lait takze po 2 tzdnoch ak neprislo polepsenie sme menili znacku,nakoniec sme pri hipp a je mu super odvtedy kaka kazdy den 😉 netreba ho nechat trapit mi sme si tym presli 6mesiacov .